Γουερέ Οόκο: "Kαλή ευκαιρία η Ελλάδα"

04/09/2015 - 12:28

Ο Πολ Γουερέ Οόκο, μιλώντας στην ιστοσελίδα goal.com αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της μεταγραφής του στην ομάδα της Καλλονής και στα όσα προηγήθηκαν πριν καταλήξει στη χώρα μας.

Ο Κενυάτης εξτρέμ βρισκόταν μια ανάσα από την επιστροφή στην πατρίδα του, μετά το πέρασμά του από την Αμαζούλου της Νοτίου Αφρικής, κάνοντας μάλστα προχωρημένες επαφές με την Γκορ Μάια, που αγωνίζεται στην Α' Κατηγορία της Κένυας.

"Όλα είχαν γίνει σωστά. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη. Ίσως να υπήρξε εντέλει καθυστέρηση από τους Νοτιαφρικανούς, που δεν έστειλαν στην ώρα που έπρεπε το διεθνές πιστοποιητικό συμμετοχής μου, για να αγωνιστών στην Γκορ Μάια" δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛΚ, που δεν μετανιώνει ωστόσο για την απόφασή του να έρθει στη Λέσβο. "Είμαι ευχαριστημένος που δεν προχώρησε πάντως το deal και δεν πήγα στην Γκορ Μάια. Η ευκαιρία εδώ στην Ελλάδα, μου φαίνεται πως είναι αρκετά καλύτερη".

Ο Πολ Γουερέ Οόκο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο δε χρησιμοποιήθηκε από τον Θαλή Θεοδωρίδη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey