Φιλική νίκη επί Απόλλωνα

05/09/2015 - 21:18

Με σκορ 1-0 υπέρ της ΑΕΛΚ, ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Η ομάδα της Καλλονής επικράτησε της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Μανούσου, με το ξεκίνημα της επανάληψης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Θαλή Θεοδωρίδη να παρατάσσει την ΑΕΛΚ σε σύστημα 4-2-3-1. Ο Δαύκος βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια, με τους Αντέτζο και Κρολ ακραίους μπακ, τους Αναστασιάδη και Βαλλιό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Καλτσά και Κειτά στον άξονα, μπροστά τους τον Ελλακόπουλο, Γεωργίου και Μπουρούς στα άκρα και τον Μανούσο στην περιοχή.

Η ΑΕΛΚ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μανούσο σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο 25λεπτο, ενώ ο Απόλλωνας απάντησε με πλασέ του Αλμπάνη (35'), που έφυγε άουτ. Πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, η ΑΕΛΚ απείλησε με τον Κειτά, ωστόσο το 0-0 έμεινε στη λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, οι Καλλονιάτες ξεκίνησαν με... φόρα και στο 48' ο Αντέτζο κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του από τον Πάνο. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Μανούσος, ανοίγοντας το σκορ (48').

Ακολούθησαν αρκετές αλλαγές από τις δύο ομάδες, με τον Θεοδωρίδη να περνά σταδιακά στο ματς του Γιουκαρή, Μπαργκάν, Χατζηδημητρίου, Λαμπράκη, Ευαγγελιδάκη και Χιντασέλι. Ο Απόλλωνας προπάθησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως δεν υπήρχε ισορροπία στις γραμμές της ΑΕΛΚ και έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Τζιώρα (68'). Στις καθυστερήσεις, ο Λαμπράκης έφτασε κοντά σε ένα γκολ, όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ.

Συνθέσεις

ΑΕΛΚ: Δαύκος, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βαλιός (86' Ευαγγελιδάκης), Καλτσάς, Κειτά (58' Γιουκαρής), Κρολ, Γεωργίου (90' Χιντασέλι), Ελλακόπουλος (82' Λαμπράκης), Μανούσος (80' Χατζηδημητρίου), Μπουρούς (63' Μπαργκάν)

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ταΐρης (46' Αποστολίδης), Πάνος, Βαλεριάνος (60' Γκόλιας), Κύργιας (60' Γκότοβος), Δεληζήσης, Φατιόν (78' Καλλέργης), Παρπεξ (60' Ψιάνος), Φαρινόλα (λ.τρ. 32' Λαγός), Αλμπάνης (66' Συμελίδης), Βάντερσον, Κρητικός (60' Τζιώρας)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey