"Έσπασε" το συμβόλαιο ο Δαύκος

27/05/2016 - 13:25

Από τη στιγμή του υποβιβασμού της ΑΕΛΚ ήταν ξεκάθαρο πως το ρόστερ της επόμενης περιόδου δεν θα είχε καμία σχέση με το φετινό. Ωστόσο άπαντες ευελπιστούσαν πως κάποιοι εκ των παικτών που είχαν συμβόλαια σε ισχύ και για τη νέα σεζόν, θα μπορούσαν να βρουν κίνητρο στη Football LEague και να μείνουν στη Λέσβο, αφού δεδομένων των περιορισμών που έχουν επιβληθεί από τη μη αδειοδότηση, πάνω τους θα έπρεπε να στηθεί η νέα ΑΕΛΚ. Φρούδες ελπίδες...

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ των Καλλονιατών, ο Κώστας Δαύκος ήρθε σε συμβιβασμό με την ΠΑΕ για την πρόωρη λύση του συμβολαίου του και αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Καλλονής. Ο 27χρονος τερματοφύλακας, που υπερασπίστηκε φέτος την εστία της ΑΕΛΚ σε 21 ματς αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ελεύθερος πλέον. Το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΑΕΛΚ ήταν τριετές, ως το καλοκαίρι του 2017, αλλά μετά το συμβιβασμό μεταξύ των δύο πλευρών, μπορεί να επιλέξει τη νέα του ομάδα.

Αναμφίβολα, η κατάσταση για την ομάδα της Καλλονής είναι δύσκολη, αλλά όλα θα εξαρτηθούν και από τις αποφάσεις που θα ληφθούν σχετικά άμεσα για το δρόμο που θα ακολουθήσει ο σύλλογος μετά τον υποβιβασμό του. Πληροφορίες αναφέρουν πως στην καλλονιάτικη ΠΑΕ εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε κίνησης. Πολύ σύντομα όμως θα πάρουν θέση, αφού κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκινήσει και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, όπου κι αν αυτή βρει την ομάδα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey