Γαβαλάς: "Μας ευνόησε η τύχη"

09/01/2017 - 12:25

Ειλικρινής ήταν ο Δημήτρης Γαβαλάς, μετά τη λήξη του ισόπαλου αγώνα με τον Κισσαμικό, στις δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής των Καλλονιατών στάθηκε στην ποιότητα της ομάδας των Χανίων, κάνοντς λόγο και για την τύχη που είχε η ΑΕΛΚ στο τέλος, παίρνοντας το βαθμό.

Αναλυτικά: «Ξέραμε ότι η ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε έχει διακριθεί τα δύο τελευταία χρόνια στην κατηγορία. Έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και αξιόλογο προπονητή. Δεν θέλαμε να δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει και το καταφέραμε μέχρι το 27', οπότε και ο αντίπαλος έκανε την πρώτη ευκαιρία. Από εκεί και πέρα μέχρι το 45' χάσαμε την αμυντική μας ισορροπία, τον έλεγχο του παιχνιδιού και οι λόγοι είναι δύο: Ο τραυματισμός του Αποστόλου, αφού μέχρι να γίνει η αλλαγή είχαμε πρόβλημα και η ποιότητα που έβγαλε σε αυτό το διάστημα ο αντίπαλος.

Στο δεύτερο μέρος ήταν ένα παιχνίδι, που θα κρινόταν στο γκολ. Τελικά μπήκαν δύο, ένα από κάθε ομάδα. Πάλι ο αντίπαλος έκανε τρεις τελικές προσπάθειες μαζί με το γκολ, είχε κατοχή μπάλας, αλλά εμείς τακτικά θέλαμε να οδηγήσουμε εκεί το ματς. Αν και στο τέλος σταθήκαμε τυχεροί, πήραμε τον βαθμό και προχωράμε».

Ερωτηθείς για το αν θα προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση η ΑΕΛΚ, έριξε την μπάλα στο... γήπεδο της διοίκησης: «Αυτό είναι θέμα της διοίκησης, που σαφώς αφορά κι εμένα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey