Επεισοδιακή αναμέτρηση με Ολυμπιακό! [vid]

08/12/2014 - 10:34 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 21:18


Επεισόδια έγιναν στο στάδιο «Κώστας Κεντέρης» της Καλλονής μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΛΚ Κ17 και την αντίστοιχη του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το ρολόι να δείχνει το 100ο λεπτό, βρίσκοντας νικητές τους Πειραιώτες με σκορ 2-1, χάρη σε τέρμα που σημείωσαν στο 99' με τον Κωστανάσιο.

Ακολούθησε… σύρραξη μεταξύ παικτών και παραγόντων των δύο ομάδων, που ήρθαν στα χέρια! Μάλιστα, κατά την είσοδο στη φυσούνα ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» τραυματίστηκε από μπουκάλι που εκτοξεύτηκε από την κερκίδα, ενώ η ένταση συνεχίστηκε και κατά την αποχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού από το γήπεδο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΛΚ προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζανετέλλη (37’). Το ματς όμως έγινε ιδιαίτερα σκληρό στο β’ ημίχρονο με αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, γεγονός που αναπόφευκτα έβγαλε και νεύρα μέσα στο χορτάρι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Ενδεικτικές είναι οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές του Χρήστου Πελέκη. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 80’, ενώ οι καθυστερήσεις που προκλήθηκαν από όλες αυτές τις διακοπές ανάγκασαν τον διαιτητή Λέκκα να κρατήσει 10 λεπτά επιπλέον χρόνου. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 100', με τρόπο απογοητευτικό ομολογουμένως για την ομάδα της Καλλονής, που γνώρισε την ήττα στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι με το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, όπως και άνθρωποι από τους δύο πάγκους. Η ένταση συνεχίστηκε και μέσα στα αποδυτήρια. Εικόνες γενικότερα θλιβερές, όταν πρόκειται για ένα πρωτάθλημα αναπτυξιακού χαρακτήρα, μεταξύ τμημάτων υποδομής. Αν συμβαίνουν αυτά σε αγώνες μεταξύ παιδιών 17 ετών, δύσκολα θα υπάρξει γιατρειά στο αρρωστημένο σκηνικό του ελληνικού ποδοσφαίρου, από το οποίο απουσιάζει παντελώς ο αθλητικός πολιτισμός.

ΑΕΛΚ Κ17: Αλεξίου, Καμαρός (82’ Δουγραματζής), Κονδύλας, Ζαραδούκας, Χατζέλλης, Τηνιακός, Κιόττου (68’ Χαμσαλάρι), Τζανετέλλης (77’ Πιπεράς), Βουρλής (85’ Θωμαΐδης),  Μερτζάνης, Μοσχούδης (90’ Μπαλάσκας)

Δείτε το βίντεο αμέσως μετά τη λήξη

{youtube}6tbMbxiJn8Q{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey