Λύγισε και στην Επανομή

16/01/2012 - 13:31

Την ήττα από την Αναγέννηση Επανομής γνώρισε και στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι της, η ΑΕΛΚ Κ20 στο πρωτάθλημα νέων της Football League. Η ομάδα της Θεσσανολίκης επικράτησε με σκορ 3-2.

Οι παίκτες του Δημήτρη Γαβαλά προηγήθηκαν με κεφαλιά του Μάκη Σαμπάνη, στο 41ο λεπτό και πήγαν με το υπέρ τους 0-1 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Η Αναγέννηση Επανομής ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει με την έναρξη της επανάληψης, στο 46ο λεπτό και να πάρει προβάδισμα στην αναμέτρηση δέκα λεπτά αργότερα (2-1) από στημένη φάση.

Στο 80ο λεπτό, η ΑΕΛΚ Κ20 πέτυχε το 2-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάκη Σαμπάνη, σε ανατροπή του Ευαγγελιδάκη. Όμως, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, η ομάδα της Επανομής πήρε το τρίποντο της νίκης με απ' ευθείας φάουλ που κατέληξε στο "παραθυράκι" της εστίας του Ντάνιελ, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο τέλος του ματς απειλήθηκαν και επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων των γηπεδούχων και μελών της αποστολής της ΑΕΛΚ Κ20. Ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, τα πνεύματα ηρέμησαν..

ΑΕΛΚ Κ20: Daniel, Γ. Σαμπάνης, Πρωτούλης, Σταυρινός, Καλαϊτζίδης (65' Φωκιανός), Ευαγγελιδάκης, Διακορόνας, Γιουκαρίς (72' Μπριλάκης), Μ. Σαμπάνης Μ., Λίμα (83' Τριλιανός), Κίστα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey