Ήττα στο τέλος από ΠΑΟ και... κλήση σε απολογία!

07/09/2015 - 13:41

Η ΑΕΛΚ Κ20 πάλεψε μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος νέων της Super League, ωστόσο η ομάδα του Χρήστου Πελέκη δεν κατάφερε να αποφύγει τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμα ματς ως τώρα. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και οι "πράσινοι" επικράτησαν με σκορ 1-0, χάρη σε τέρμα που σημείωσε στο 74' ένας Μυτιληνιός, ο νεαρός Τάσος Χατζηγιοβάννης που διαπρέπει στα πρωταθλήματα υποδομής με το "τριφύλλι".

Οι παίκτες του Χρήστου Πελέκη έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία, προσπαθώντας να περιορίσουν τις επιθετικές αρετές του αντιπάλου, θέλοντας να "χτυπήσουν" στις αντεπιθέσεις. Ο Παναθηναϊκός είχε κατοχή και κυκλοφορία μπάλας, ενώ απείλησε αρκετές φορές την εστία των Καλλονιατών σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο 74', ο Μίγγος σέντραρε στην καρδιά της περιοχής, οι αμυντικοί της Καλλονής δεν κατάφεραν να απομακρύνουν, με τον Χατζηγιοβάννη οπου καραδοκούσε να νριμπλάρει τον προσωπικό του αντίπαλο, πλαδάροντας για το 1-0.

Η ΑΕΛΚ Κ20 έχασε σημαντική ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Τριανταφύλλου για να "κλέψει" το βαθμό της ισοπαλίας, όμως το πλασέ του νεαρού ποδοσφαιριστή έφυγε άουτ.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Κ20: Λαμπίρης, Βαλμάς, Μαυρομάτης, Ευαγγέλου, Τζανουλίνος, Στάικος, Παπανικολάου (73' Κουντουριώτης), Αγγελόπουλος Γ., Νιούμαν, Μπουζούκης (66' Μίγγος), Χατζηγιοβάννης (80' Πίσπας)

AEΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ K20: Μαλλής, Κυριακού (82’ Βλαδίκας), Τηνιακός, Βαγγελάκης, Καραγεώργης, Στατής, Τοπάλλι, Σεφουλάι (75’ Γιατζιτζόγλου), Πεταυράκης, Τριανταφύλλου, Μοσχός (68’ Μπαστιανός)

Στο μεταξύ, η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League έχει καλέσει σε απολογία την ΠΑΕ ΑΕΛΚ για την προσεχή Πέμπτη (10/9). Η κλήση αφορά την αντικανονική συμμετοχή του Λάσα Τζελίδη στο παιχνίδι της 1ης Αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή (2-3). Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛΚ Κ20 είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες από το περσινό πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

"Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα Novasports Super League Κ20, 1η αγωνιστική

Α) ΑΕΛ Καλλονής (Κ20), Τζελίδη Λάσα (ποδ/στή ): διότι: «Ο ποδοσφαιριστής ΛΑΣΑ ΤΖΕΛΙΔΗΣ της εγκαλουμένης, αναγράφηκε ως τακτικός στο Φ.Α. αντικανονικά (7η κίτρινη),  με την ομάδα ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ βάσει της υπ΄ αριθμ. 220/22-5-2015 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής», στον αγώνα των ομάδων ΑΕΛ Καλλονής-ΑΕΠ Ηρακλής.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 4, 5, 6, 7, 9 παρ. 2, 10 και 26 παρ.2 του Π.Κ. της ΕΠΟ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey