Με φουλ ψυχολογία για το διπλό!

07/04/2021 - 19:33 Τελευταία τροποποίηση στις 07/04/2021 - 20:15

Μετά από διακοπή πέντε μηνών οι ομάδες της Γ Εθνικής θα πατήσουν ξανά χόρτο αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον Αετό Λουτρών να αντιμετωπίζει την Παρασκευή  στο Καρλόβασι και ώρα 17:00 τον ουραγό Πυθαγόρα Κοντακαίϊκων.

Οι Λουτραγώτες για την 5η αγωνιστική του 8ου ομίλου αναχωρούν αύριο το πρωί με νέα πρόσωπα στο ρoστερ και αρκετά καλή ψυχολογία παρά την πολύμηνη διακοπή και σίγουρα στοχεύουν μόνο στη νίκη για να κάνουν βήμα παραμονής, αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά πλέον με μόνο 7 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου που θα σημάνει και την λήξη του πρωταθλήματος.

Οι "ασπρόμαυροι" μετρούν τις απώλειες του Βλαστέλλη που αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Αίαντα Σαλαμίνας και του Νίκου Τριλιανού ο οποίος έχει συμπληρώσει το όριο καρτών, όπως επίσης και των Γιαννακουδάκη ο οποίος είναι τραυματίας αλλά και του Λεβεντέλλη που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Η αποστολή:(Τσίγκας-Διονυσάτος): Παπάζογλου, Κάμπερ, Μουτζούρης, Τοπάλι, Ευαγγελέλλης, Διμπαμπής, Καπταγιάννης, Κριπιντίρης, Δρακούλης, Τσομπανέλλης, Πετρουζέλλης, Σεφουλάϊ, Χρυσάφης, Μιχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μιχαλακέλλης, Μάτσης, Χαλκοδαίμων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey