Ψάχνει ένα θαύμα!

09/05/2021 - 15:19 Τελευταία τροποποίηση στις 09/05/2021 - 23:00

Ούτε σήμερα κατάφερε να πάρει την νίκη ο Αετός αν και καλύτερος απέναντι στον Ακράτητο, μένοντας στο 1-1 για την 8η αγωνιστική του 8ου ομίλου και πλέον οι πιθανότητες για την παραμονή του στη Γ Εθνική είναι ελάχιστες.

Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν οι αψιμαχίες και η ένταση εντός και εκτός γηπέδου, ο Αετός δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο νικητήριο τέρμα που θα τον απομάκρυνε από την ζώνη του υποβιβασμού, με τον Ακράτητο από την άλλη να παίρνει τον βαθμό που ίσως στο τέλος αποδειχθεί χρυσός.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες, με τον αέρα να δυσκολεύει τις προσπάθειες των γηπεδούχων, οι οποίοι πλησίασαν στον γκολ στο 19', όμως το σουτ του Μιχαλάκη έφυγε ψηλά, ενώ στο 15' ο Ακράτητος είχε αναγκαστική αλλαγή με τον Καραμαλίγκα να παίρνει τη θέση του Κονομι. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με την κεφαλιά του Δαούτη στο 23', όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι και στο 40' ο ίδιος παίκτης έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσιγγόπουλου και την ασταθή απόκρουση του Κάμπερ πήρε το "ριμπάουντ" και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η ομάδα των Λουτρών μετά το τέρμα που δέχτηκε αφυπνίστηκε, πίεσε για την ισοφάριση και το πέτυχε πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για την ανάπαυλα, με τον Νίκο Πετρουζέλλη να ευστοχεί από τα 11 βήματα έπειτα από ανατροπή του Μιχαλάκη εντός περιοχής, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Αετού.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ακράτητος λίγο έλλειψε να πάρει εκ νέου κεφάλι όταν το σουτ του Τσιγγόπουλου από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Κάμπερ μετά την εξαιρετική απόκρουση του. Από κει και μετά ο Αετός βγήκε πιο μπροστά αναζητώντας το δεύτερο τέρμα, όμως το σουτ που επιχείρησε από πλάγια ο Μουτζούρης στο 53΄ βρήκε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε αουτ, ενώ τρία λεπτά μετά σημειώθηκε η φάση του αγώνα, όταν ο Δρακούλης δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα πάνω στη γραμμή.

Η ομάδα του Ακράτητου εκμεταλλευόμενη τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων προσπάθησε να κάνει τη ζημιά, ωστόσο ο Ρεμούνδος σε τετ α τετ στο 63ο λεπτό αστόχησε, με τον Αετό να τα παίζει πλέον όλα για όλα μέχρι το τέλος του αγώνα, όμως η λήξη βρήκε τις δύο ομάδες στο 1-1, ενώ στο 94' αποβλήθηκε ο Σουρτζής για τους φιλοξενούμενους έπειτα από υπόδειξη του βοηθού.

Οι συνθέσεις:

Αετός Λουτρών:(Τσίγκας-Διονυσάτος) Κάμπερ, Πολύζος, Μουτζούρης(57'Χρυσάφης), Κριπιντίρης, Καπταγιάννης, Πετρουζέλλης, Παπαδόπουλος(66'Βλαστέλλης), Τσομπανέλλης, Σεφουλάι(79'Τριλιανός), Μιχαλάκης, Δρακούλης.

Ακράτητος:(Λουμάκης): Μουζάκης, Καριατλής, Χριστόπουλος(66'Τσαπουράς), Μιχαηλίδης, Δαούτης, Αμπάρα, Κατσιούλης(66'Νικολάου), Κονόμις(15'Καραμαλίγκας), Πρίντεζης(42'Σουρτζής), Τσιγγόπουλος, Ρεμούνδος(66'Τσομπανίδης).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey