Μια διαιτησία δωρέαν από ΣΕΔΚΑ Λέσβου!

07/09/2015 - 11:58

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχωρά ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου, που αποφάσισε ομόφωνα στο τελευταίο του διοικητικό συμβούλιο να βοηθήσει με τον τρόπο του τα μπασκετικά σωματεία του νησιού.

Συγκεκριμένα, ο ΣΕΔΚΑ Λέσβου συναισθανόμενος τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά και τον αγώνα επιβίωσης που δίνουν οι περισσότεροι αθλητικοί σύλλογοι στο μπάσκετ, δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς να επιλέξουν μία αγωνιστική στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, καθ' υπόδειξή τους ως γηπεδούχων, για την οποία θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής της αποζημίωσης των διαιτητών και μελών της γραμματείας, όπως αυτές νομίμως ορίζονται.

Η πρωτοβουλία αυτή του ΣΕΔΚΑΛ συζητήθηκε μάλιστα στην πρόσφατη συνάντηση της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου μεταξύ των παραγόντων των ομάδων και έτυχε θερμής υποδοχής, με ιδιαιτέρως θετικά σχόλια.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα μέλη του Συνδέσμου και μακάρι το παράδειγμά τους να ακολουθηθεί και στο ποδόσφαιρο, αφού τα προβλήματα είναι κοινά, όπως άλλωστε και οι λύσεις για την ελάχιστη δυνατή ανακούφιση των αθλητικών συλλόγων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey