"Ζωγραφιά" το Κλειστό Νεάπολης! [pics]

21/09/2016 - 13:48

Το Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης έχει σχεδόν αποκτήσει τη νέα του μορφή, αφού οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Λέσβου ολοκληρώθηκαν σε ότι αφορά το παρκέ. Το "SL" βρέθηκε το πρωί στην μοναδική κλειστή αθλητική εγκατάσταση του νησιού, κάνοντας μια μικρή... επιθεώρηση του χώρου και το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε ιδιαίτερα!

Το συνεργείο που βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Μυτιλήνη πραγματοποίησε αρχικά εργασίες αποκατάστασης, "ξύνοντας" το παρκέ και προχωρώντας σε επιδιορθώσεις στη υπόβαση του δαπέδου στα τέσσερα σημεία, που υπήρχε πρόβλημα. Ακολούθως, το παρκέ βάφτηκε από την αρχή και πλέον οι δύο ρακέτες του, αλλά και η σέντρα διαθέτουν μπλε χρώμα. Επίσης, έγιναν και διαγραμμίσεις σε διαφορετικά χρώματα ανά άθλημα, ώστε να είναι ευδιάκριτες. Του μπάσκετ είναι κλασικά άσπρες, του βόλεϊ κίτρινες και του χάντμπολ κόκκινες. Απομένουν πλέον εργασίες στους εσωτερικούς χώρους του Κλειστού Νεάπολης, το οποίο πάντως θα καθυστερήσει λίγο ακόμα να ανοίξει τις πύλες του, με αποτέλεσμα οι προγραμματισμένοι αγώνες των προημιτελικών του Κυπέλλου Λέσβου "Γ. Καρέκος" στο μπάσκετ να μη διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο.

Οι εργασίες πάντως δε σταματούν μόνο εντός της αθλητικής εγκατάστασης, αλλά εκτελούνται παράλληλα και περιμετρικά αυτής. Συνεργείο του Δήμου Λέσβου, από το πρωί, καθαρίζει τον περιβάλλοντα χώρο από ξερά χόρτα και κλαδιά, βελτιώνοντας αισθητά την εικόνα του.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του "SL"

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey