Αποχωρεί ο π. Στρατής Γιουσμάς απο τις ακαδημίες του ΑΙΟ

13/11/2016 - 19:09 Τελευταία τροποποίηση στις 14/11/2016 - 11:31

Την παραίτησή του από το πόστο του προπονητή των Ακαδημιών Μπάσκετ του Αιολικού ανακοίνωσε ο π. Στρατής Γιουσμάς. Μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας, ένας από τους πρωτεργάτες -μαζί με τα μέλη του ΣΦΑΜ- στην ανασύσταση των τμημάτων υποδομής, πήρε την απόφαση να μη συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο, ευχαριστώντας όλα τα παιδιά για τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά: "Μετά από τέσσερα χρόνια, παιδιά μου, είμαι υποχρεωμένος να παραιτηθώ από την θέση του προπονητού. Μία θέση που με δίδαξε πολλά. Γνώρισα από κοντά τους φορείς του τοπικού μας μπάσκετ. Αγάπησα νέα πρόσωπα και ειλικρινά σας έβαλα στην καρδιά μου. Συγχωρέστε με εάν σας πίκρανα κάποιες στιγμές με τα λόγια μου που ήταν όλα εν βρασμώ.

Ευχαριστώ τα παιδιά του Συνδέσμου της ομάδας μας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ τον άμεσο συνεργάτη και ακούραστο φίλο μου Στρατή Καλατζή για την υπερπολύτιμη βοήθειά του. Έζησα μαζί σας όμορφες συγκινητικές στιγμές, διδάχτηκα από τις ήττες, θεωρώ πως ωρίμασα περισσότερο μπασκετικά. Οι ακαδημίες μας είναι δημιούργημά μου και για αυτό νιώθω υπερηφάνεια. Θέλω να συνεχίσετε τώρα πια και χωρίς εμένα. Ο σκοπός είναι να είστε κοντά στο μπάσκετ, να αγωνίζεστε και συνεχώς να βελτιώνεστε.

Είμαι αρκετά συγκινημένος και δεν θα ήθελα να έλεγα περισσότερα. Για την παραίτησή μου φταίμε όλοι και πρωτίστως εγώ. Ας αντιληφθεί ο καθένας το μέρος της ευθύνης του και προχωρήστε μπροστά, μακάρι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν. Παραμένω φίλος σας και πνευματικός σας καθοδηγητής είμαι πάντα στην διάθεσή σας."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey