Ευχαριστεί π. Στρατή Γιουσμά ο ΣΦΑΜ

14/11/2016 - 11:24

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, προς το πρόσωπο του π. Στρατή Γιουσμά, που μετά από τέσσερα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στο πόστο του προπονητή των ακαδημιών μπάσκετ του συλλόγου, παραιτήθηκε χθες, όπως σας ενημέρωσε το "SL".

Αναλυτικά: "Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης μετά την αποχώρηση του Πάτερ Γιούσμα Ευστρατίου από το πόστο του προπονητή των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης του Αιολικού μας, νοιώθει την ιδιαίτερη ανάγκη να τον ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες του τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ακούραστος πρωτεργάτης της ιδέας αυτής, την υλοποίησε στο ακέραιο και έχτισε το παιδικό μας, αλλά και εφηβικό μας τμήμα, μαζεύοντας πολλούς νέους γύρω από τον σύλλογο μας. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε τα καλύτερα στην ζωή του, αλλά και στις υπόλοιπες ενασχολήσεις του.

Με εκτίμηση, ΣΦΑΜ."

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του στον πάγκο των τμημάτων υποδομής, ενώ τόσο οι προπονήσεις όσο και οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey