Η Στυλιανίδου στο FIBA Camp κορασίδων!

17/11/2016 - 11:23

Μια ακόμα σπουδαία επιτυχία για το άθλημα του μπάσκετ στη Λέσβο, με τη συμμετοχή της Ελεάννας Στυλιανίδου στο Basketball Camp U14, που ξεκινά σήμερα στο Βόλο.

Μετά την εκπροσώπηση της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου από τους Στρατή Συνοδινό και Γιάννη Μισαηλίδη του Αίολου Μυτιλήνης στην αντίστοιχη διοργάνωση των παίδων, πριν λίγες ημέρες στην Πρέβεζα, ήταν η σειρά της Ελέαννας Στυλιανίδου αυτή τη φορά να πάρει τη σκυτάλη και να λάβει μέρος σε ένα τέτοιο camp, που έχει το χαρακτήρα της προεθνικής ομάδας, υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών τεχνικών της κατηγορίας.

Η νεαρή αθλήτρια του Sports Club Mytilini προπονείται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καραμβάλη τα τελευταία χρόνια και μάλιστα εκτός από τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα υποδομής κορασίδων της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, αποτελεί μέλος της Μικτής ομάδας του νησιού, ενώ πέρυσι τον Μάρτιο είχε πρωταγωνιστήσει στο διαγωνισμό ελεύθερων σουτ του "All Star Game Lesvos", που διοργάνωσαν με επιτυχία οι ιστοσελίδες SportLesvos.gr και Kalloninews.gr. Η Στυλιανίδου αναχώρησε το πρωί από τη Μυτιλήνη με προορισμό το Βόλο, όπου θα παραμείνει έως τις 20 Νοεμβρίου, συμμετέχοντας στο τριήμερο camp προπονήσεων.

Το "SL" συνομίλησε με τον προπονητή της στο Sports Club Mytilini, Γιώργο Καραμβάλη, ο οποίος έκανε λόγο για την πραγματοποίηση ενός μεγάλου ονείρου: "Κάθε παιδί που ξεκινά το μπάσκετ σε νεαρή ηλικία ονειρεύεται την καταξίωση και αναμφίβολα ο μεγάλος στόχος είναι πάντοτε η φανέλα με το εθνόσημο. Στη Λέσβο, ένα νησί χωρίς ιδιαίτερη παράδοση στο άθλημα, αντιλαμβάνεστε ότι ο στόχος αυτός μοιάζει πολύ μακρινός, φαίνεται να βρίσκεται πολύ ψηλά. Μια τέτοια κλήση λοιπόν, στην προεπιλογή των καλύτερων μιας συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας, κρατάει τα παιδιά αυτά κοντά στο μπάσκετ. Τονώνει τα όνειρά τους, γιατί συμπεραίνουν πως αυτό που φάνταζε άπιαστο κάποτε, μακριά στον ουρανό, έρχεται πιο κοντά. Για το σύλλογό μας, αποτελεί μεγάλη τιμή η συμμετοχή μιας αθλήτριας μας σε αυτή τη διοργάνωση. Καμαρώνουμε, χωρίς να επαναπαυόμαστε. Κάθε άλλο, προχωράμε όλοι μαζί με μεγαλύτερη όρεξη παρακάτω. Προσωπικά, αισθάνομαι πως μαζί με την Ελεάννα κατακτούμε τον ίδιο στόχο. Έχει αξία να αναφερθεί, ότι εκείνη ήταν η πρώτη μας εγγραφή στα εγκαίνια του Sports Club Mytilini, το 2013, το πρώτο μας δελτίο, οπότε είμαστε περήφανοι για την εξέλιξή της."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey