Γιαννίκος: "Περήφανος γι' αυτά τα παιδιά"

13/02/2017 - 12:20 Τελευταία τροποποίηση στις 13/02/2017 - 12:42

Ο πρωτομάστορας των επιτυχιών στον Αίολο Μυτιλήνης, ο προπονητής του συλλόγου Θοδωρής Γιαννίκος, μίλησε στο "SL" μετά την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα εφήβων της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, δηλώνοντας την απόλυτη ικανοποίησή του για το αγωνιστικό επίπεδο των παικτών του.

"Πιστεύω ότι η ομάδα μας αναδείχθηκε δίκαια πρωταθλήτρια εφήβων.Ήταν μια κοπιαστική χρονιά, με πολλά προβλήματα τραυματισμών, που σε αυτές τις μικρές ηλικίες δεν είναι συχνό φαινόμενο. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον αγώνα που δώσανε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, για τον κόπο και τις θυσίες που έκαναν." επεσήμανε αρχικά ο Θοδωρής Γιαννίκος.

Σε ερώτηση για το κατά πόσο αισθάνεται δικαιωμένος από την κατάκτηση 16 τίτλων σε όλες τις ηλικίες τα τελευταία πενταετία, ο προπονητής του Αίολου Μυτιλήνης ανέφερε χαρακτηριστικά: "Θεωρώ ότι δεν είναι οι τίτλοι από μόνοι τους, κριτήριο για το πόσο επιτυχημένος είναι ένας σύλλογος. Η συγκεκριμένη φουρνιά αθλητών μπορεί να κατέκτησε τίτλους, αλλά προσωπικά θα ήμουν περήφανος και αν δεν τα είχαν καταφέρει. Γιατί ακόμα και τις χρονιές που δεν αναδείχθηκαν πρωταθλητές, βρέθηκαν στον τελικό, ήταν ανταγωνιστικοί και διεκδίκησαν με αξιώσεις το τρόπαιο. Ασφαλώς και οι τίτλοι μένουν στην ιστορία, αλλά και στη μνήμη των παιδιών. Ανέκαθεν όμως, αυτοί οι παίκτες αποδείκνυαν πως δούλευαν συστηματικά και αυτό είναι το σημαντικότερο στις μικρές ηλικίες."

Πλέον, ο Αίολος Μυτιλήνης περιμένει να μάθει αντιπάλους από τα γειτονικά νησιά της Χίου και της Σάμου, ώστε να παλέψει για τον τίτλο σε επίπεδο Αιγαίου, εκπροσωπώντας στη συνέχεια την περιφέρεια στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Με βάση την προκήρυξη της ΕΟΚ, θα πρέπει ο πρωταθλητής Αιγαίου να έχει αναδειχθεί πριν το Πάσχα, αφού τη Μεγάλη Εβδομάδα καλείται να αγωνιστεί στην Αθήνα. Επομένως μέσα στο Μάρτιο θα υπάρχει αγωνιστική δράση, πιθανότατα τόσο εντός (με Χίο) όσο και εκτός νησιού (Με Σάμο στη Χίο, όπου θα αγωνιστούν επίσης Σάμος-Χίος).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey