Σάρωσε και αυτόν τον τίτλο ο Αίολος!

18/03/2017 - 22:51

Ένας Αίολος από άλλον... πλανήτη, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τη... σεληνιασμένη Κοτσία, που πέτυχε 39 πόντους (!), κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, νικώντας στον τελικό τον Θησέα Παναγιούδας με 28-61!

Η ομάδα του Θοδωρή Γιαννίκου, παρότι είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση του πίνακα στην κανονική διάρκεια, κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω στον τελικό, που διεξήχθη (με μία εβδομάδα καθυστέρηση λόγω ασυμφωνίας ως προς την έδρα) στο Γήπεδο Καλλονής. Κατέκτησε έτσι τον πέμπτο συνεχόμενο τίτλο της στην κατηγορία κορασίδων, έχοντας δημιουργήσει μια μικρή αυτοκρατορία από το 2012-13 ως σήμερα, μετρώντας και τέσσερις διαδοχικούς τίτλους στο αντίστοιχο Κύπελλο "Δ. Κουκέλλης".

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι για ένα 10λεπτο, όταν ο Θησέας προηγήθηκε με 11-9. Η συνέχεια ανήκε εξ' ολοκλήρου στον Αίολο, με την Ελένη Κοτσία να παίρνει από το... χέρι τις συμπαίκτριές της, κάνοντας (ενδεχομένως) και ρεκόρ καριέρας, κρατώντας την καλύτερη εμφάνισή της για το τέλος. Πολύτιμη και η βοήθεια της Μαρίας Καραβατάκη (15π) στο σκοράρισμα, ένα δίδυμο που αγωνιστικά δεν είχε αντίπαλο σήμερα. Από τον Θησέα Παναγιούδας, που μετά το επιμέρους 2-21 στο δεύτερο 10λεπτο κατέρρευσε αγωνιστικά, ξεχώρισαν με την απόδοσή τους η Ταμβακέλλη (11π) και η Φωτέλλη (11π).  

Τα πανηγύρια ήταν έντονα στη λήξη για όλη την ομάδα του Αίολου Μυτιλήνης και ειδικά στην απονομή του τροπαίου, από τον Αντιπρόεδρο της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου Παναγιώτη Καρέκο.

Το Φύλλο Αγώνα

ΘΗΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ - ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 28-61

Διαιτητές: Μαριγλή - Λαμπρέλλης
Ημίχρονο:13-30
Δεκάλεπτα:11-9,2-21,6-12,9-19
ΘΗΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ (Καραμανώλης): Φωτελλη 11, Ταμβακελλη 13(2),Πιττου 2, Φωτελλη Μ. 2, Κατσούρη Ι., Κατσούρη Μ., Αργυρού, Καμίνη, Ζαχαρίου
ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Γιαννίκος): Κοτσια 39(2), Καραβατακη Μ.15, Βογιατζή 4, Λούκου 1, Γιασσα 2, Γεωργιτζικη, Αθηνελλη, Σιμελη, Καραβατακη Δ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey