Βγήκε πιο δυνατός από τη Γενική Συνέλευση!

19/06/2017 - 15:09 Τελευταία τροποποίηση στις 19/06/2017 - 16:03

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το πρωί της Κυριακής, η Γενική Συνέλευση του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στην αίθουσα της Λέσχης «Ομόνοια».

Θέμα συζήτησης, ήταν ασφαλώς η συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική και η ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου για το οποίο υπήρξε αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Η ΓΣ έγινε παρουσία του πρώην υπουργού Χαράλαμπου Αθανασίου, του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρου Ψαρρόπουλου, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Αποστόλου, αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης.

Οι αρχαιρεσίες ανέδειξαν το νέο διοικητικό συμβούλιο, που αποτελείται από 9 μέλη και θα συγκροτηθεί σε σώμα την προσεχή Τετάρτη (21/6). Σε αυτό συμμετέχουν οι: Απόστολος Βέλλος, Κώστας Μιχαλάκης, Σεβαστός Παρέλλης, Φώτης Γεωμηλάς, Αθανάσιος Γιαννακέλλης, Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής, Ιγνάτης Σάραγας, Γιώργος Μακρογιάννης και Δημήτριος Καγιαρός. Ως αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι Βασίλης Βαξεβάνης, Απόστολος Σαμαράς και Παναγιώτης Ντακός.

Στα αξιοσημείωτα, η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΣΛ Σταύρου Ψαρρόπουλου, ο οποίος υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει να βρει τις εγγυήσεις μέσω της ΕΠΟ αναφορικά με ένα μέρος των μεταφορικών εξόδων κάθε αποστολής στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Όπως τονίστηκε, το νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής θα αναζητήσει το επόμενο 10ήμερο πηγές χρηματοδότησης της προσπάθειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί κάποιες συζητήσεις με υποψήφιους χορηγούς, οι οποίες αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ νωρίς για να γίνουν αναφορές σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, αφού προέχει η εξασφάλιση των χρημάτων και η κάλυψη του προϋπολογισμού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey