«Στη θέα των φουσκωτών, σκέφτηκα να κάνω τον καραγκιόζη»

05/04/2018 - 13:46 Τελευταία τροποποίηση στις 05/04/2018 - 15:04

Με μια προσωπική του δήλωση, ο Φώτη Θανέλλας αποχαιρετά για τις διακοπές του Πάσχα τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής -μετά τη λήξη του πρωταθλήματος- αναχωρώντας από τη Λέσβο και καταθέτοντας τις σκέψεις του για όλα όσα έγιναν στο τελευταίο ματς με τον Ερμή Κιβερίου. Στα όσα αναφέρει, απευθύνεται επί προσωπικού στον πρόεδρο του Ερμή Γιάννη Λυμπέρη, εκθειάζει τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση του Διαγόρα και τους ανθρώπους με τους οποίους ήρθε κοντά κατά την παραμονή του στη Λέσβο, στηλιτεύοντας ωστόσο συμπεριφορές και ύβρεις που δεν τιμούν κανέναν. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Θανέλλας:

«Θα θελα να ευχαριστήσω ποδοσφαιριστές, διοίκηση και φιλάθλους που λατρεύουν αυτή την ομάδα. Φτάσαμε την προσπάθειά μας να κρίνεται στην τελευταία αγωνιστική. Πέσαμε πάνω στο νήμα με ιστορικές ομάδες. Δεκαπέντε 20χρονα ταξίδεψαν στο Κιβέρι για να διατηρήσουν τον Διαγόρα στη Γ' Εθνική. Για να κάνουν το θαύμα, το οποίο όμως ήδη είχαν κάνει οι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι παράγοντες του με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Καμάτσο.

22 "Τουρκόσποροι" τόλμησαν να πάνε στο Κιβέρι να διεκδικήσουν έντιμα την παραμονή τους! Ακούσαμε ότι πήγαμε να... πάρουμε αγώνες! Όπου πήγαμε, πήγατε και όπου πήγατε, πήγαμε... Το χρώμα της ομάδας μας είναι το γαλάζιο του Αιγαίου. Αυτό που συνορεύει με την Τουρκία! Την Κυριακή το μπλε σας χρώμα είχε γίνει πράσινο! Καλό ήταν αυτό. Και συνάμα σωστό! Κι εμείς εδώ στο νησί το ίδιο θα κάναμε παρόλο που δεν έγινε... και μας στοίχισε τελικά!

Αυτοί που γέμισαν το γήπεδο την Κυριακή στο Κιβέρι καλό θα ήταν να έσκυβαν όλο το χρόνο πάνω στην ομάδα τους! Αυτός ο ωραίος σχεδιασμός του κ. Καμπόσου, όπως έγραψε τοπικό σας σάιτ, καλό θα ήταν να υφίσταται όλη τη χρονιά. Παίκτες απλήρωτοι, τραβάν τα πάθη όλη τη χρονιά και ξαφνικά παραμένουν στην κατηγορία. Όπως και να χει, μαγκιά σας και συγχαρητήρια!

Εάν κατάλαβες φίλε Γιάννη, αμαύρωσες την ιστορία σου και αυτή του Ερμή... Κατάφερες η "υπερπροσπάθεια" των ποδοσφαιριστών σου και του προπονητή σου να μην χαρακτηριστεί ποτέ ως μια τίμια νίκη! Εσύ το προκάλεσες! Μια ολόκληρη 11αδα παικτών σου δεν τήρησε το fair play, μη χαιρετώντας αντίπαλο ποδοσφαιριστή! Ο ζήλος μέσα στο γήπεδο, υπέρμετρος! Δεν έχω αφήσει ποτέ ως γηπεδούχος προπονητής, συνάδελφο προπονητή, έτσι εκτεθειμένο σε ύβρεις και προσωπικούς χαρακτηρισμούς! Είχα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα 20-30 μη Τουρκόσπορους πάνω από το κεφάλι μου! Ντροπή σου Γιάννη! Ντροπή για την υποδοχή από τα φουσκωτά ζώα του 50ρικου... Σκέφτηκα να βγω από το πούλμαν και να να κάνω τον καραγκιόζη, αλά Γκαρθία... Σεβάστηκα όμως εσένα κ. Λυμπέρη! Με τόσο σεβασμό όσο δεν επέδειξες εσύ απέναντι στον εαυτό σου και στην ίδια σου την ομάδα!

Θύμα ψάχνουν στο Άργος και τσίμπησες! Άλλωστε εάν είχες τέτοιο πάθος, μάλλον από τον Αιολικό θα την έσωνες την παρτίδα! Εκτός αν είχατε άλλο σχέδιο εκεί για του χρόνου και κοροϊδέψατε ανθρώπους...

Ναι φίλε! Είχατε κακή φιλοξενία στην Αγία Παρασκευή, αλλά εσείς το ξεπεράσατε! Δε με άφησες ρε φίλε Γιάννη να παλέψω το παιχνίδι. Είχα μωρά 20χρονα στο πούλμαν και τα τρόμαξες... Είχα κι ένα Γαλλάκι από την Μαρσέιγ, 19 χρονών. Έκλαιγε Γιάννη στο πούλμαν μπροστά στη θέα των μπράβων, στα πλαίσια του σχεδιασμού του Καμπόσου. Καλό Πάσχα Γιάννη! Σε σένα και την οικογένεια σου. Θα ήθελα να διαβάσεις μέρες που είναι τον ύμνο της αγάπης! Επιστολή προς Κορινθίους του Απόστολου Παύλου.

Ευχαριστώ το "χωριό" των 3000 κατοίκων, που με δέχτηκε να πολεμήσω στο πλάι του για τη σωτηρία της ομάδας! Εύχομαι την εκ των υστέρων παραμονή του Διαγόρα!

Πάντα φίλος! Γιώργο, Τόμι, Σταύρο, Νίκο, Ρούλα, Μίλτο, Ιγνάτιε, Σάκη... να είστε πάντα περήφανοι για την ομάδα σας!

Μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα με αυτά τα αντράκια ποδοσφαιριστές μου! Αυτούς που δεν άλλαξαν ποτέ το χρώμα της φανέλας τους! Κι ας είναι (για κάποιους) Τουρκόσποροι...

Με αγάπη, Φώτης»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey