Θετικός ο Θανέλλας για παραμονή!

05/04/2018 - 15:09

Μπορεί το πρωτάθλημα να ολοκληρώθηκε με άδοξο τρόπο για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, αλλά η σχέση που δημιουργήθηκε μεταξύ Διαγόρα και προπονητή φαίνεται ότι είναι ικανή για τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ακόμα και στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λέσβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «SL», η διοίκηση του Διαγόρα έχει καταθέσει ήδη τις σκέψεις της για την επόμενη μέρα μετά τον υποβιβασμό, κρατώντας ένα ανοικτό «παράθυρο» μήπως και προκύψει κάποια θετική εξέλιξη εντός της ΕΠΟ το επόμενο διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι της ομάδας της Αγίας Παρασκευής εξέφρασαν την επιθυμία στον έμπειρο προπονητή για την παραμονή του στο σύλλογο, ώστε να κάνει το σχεδιασμό της ομάδας και να διεκδικήσει την άμεση επιστροφή της στη Γ' Εθνική. Σκέψη, που μπορεί αρχικά να ακουγόταν υπερβολική στα αυτιά των φίλων της ομάδας, όμως δείχνει να έχει όχι μόνο βάση αλλά και ανταπόκριση.

Ο Φώτης Θανέλλας, στους δύο μήνες που βρίσκεται στο νησί, πρόλαβε να δεθεί με τον Διαγόρα και τους ανθρώπους της ομάδας, σε τέτοιο βαθμό που να σκέφτεται σοβαρά την επόμενη μέρα στο νησί. Ο ίδιος, ως γυμναστής στο επάγγελμα, μπορεί να αποσπαστεί σε σχολείο του νησιού, ενώ με το πείσμα και τη φιλοδοξία που τον διακατέχει, επιθυμεί να ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου με έναν τίτλο - άνοδο, ώστε να επιστρέψει άμεσα ο Διαγόρας στις εθνικές κατηγορίες.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο έμπειρος προπονητής αποχωρεί από τη Λέσβο για τις διακοπές του Πάσχα δίχως να έχουν χωρίσει οι δρόμοι του με τον Διαγόρα. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει άλλωστε ανακοίνωση από πλευράς του συλλόγου της Αγίας Παρασκευής για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους, αποσαφηνίζει και τις προθέσεις του συλλόγου.

Οι ίδιες πληροφορίες του «SL», μάλιστα, αναφέρουν ότι πέραν του Φώτη Θανέλλα υπάρχουν και ποδοσφαιριστές από το φετινό ρόστερ, που θέλουν να συνεχίσουν στο σύλλογο σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey