Συνεχίζει με Θανέλλα!

10/07/2018 - 21:45 Τελευταία τροποποίηση στις 10/07/2018 - 21:53

Με τον Φώτη Θανέλλα θα πορευτεί στην άκρη του πάγκου του και φέτος ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, μετά το πέρασμα του από την ομάδα στη λήξη της περσινής Γ' Εθνικής.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο πολύπειρος τεχνικός θα παραμείνει κάτοικος Λέσβου. Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου εμφανίζεται ενισχυμένη από την προσθήκη νέων μελών στο συμβούλιο, κάνοντας όνειρα για κάτι καλό. Στον Διαγόρα αναμένουν και την απόφαση της ΕΠΟ αναφορικά με την παραμονή στη Γ' Εθνική, έχοντας διάθεση να εξαντλήσουν κάθε διαθέσιμο χρονικό περιθώριο.

Αναλυτικά: "Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι προπονητής της για την επόμενη χρονιά θα είναι ο Φώτης Θανέλλας, συνεχίζοντας έτσι την υπέροχη προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι όταν ανάλαβε την ομάδα μας σε μια δύσκολη στιγμή στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Οι συστάσεις για το πρόσωπό του είναι περιττές, καθώς είναι γνωστή η ιστορία του στις μεγάλες κατηγορίες της χώρας. Η παραμονή του στην Αγία Παρασκευή κρατάει τον Διαγόρα σε υψηλό επίπεδο και αποδεικνύει τις φιλοδοξίες του.

Το διοικητικό συμβούλιο μας ενισχύθηκε με τον είσοδο του Γιάννη Βερβέρη, του Παναγιώτη Δήσου και του Θανάση Τσόμπλου με στόχο την κάθε επιπλέον βοήθεια που θα χρειαστεί η ομάδα για να εκπληρώσει τους στόχους της."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey