Πελέκης: «Θα είμαστε ανταγωνιστικοί»

27/07/2017 - 14:31

Ενθουσιασμένος, αλλά και ήρεμος ταυτόχρονα, από την προοπτική της Γ' Εθνικής, εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, ο Χρήστος Πελέκης.

Μιλώντας στο "SL" ο νεαρός τεχνικός επεσήμανε: "Είχαμε μια σειρά από επαφές με τους ανθρώπους της διοίκησης, εδώ και αρκετές ημέρες. Το σημαντικό ζήτημα που έπρεπε να λυθεί ήταν το οικονομικό, ώστε η ομάδα να μπορέσει να αντεπεξέλθει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, που γνωρίζουμε όλοι ότι έχει απαιτήσεις. Από τη στιγμή που η διοίκηση αποφάσισε τη συμμετοχή στη Γ' Εθνική, οριστικοποιήθηκε η συμφωνία μας και πλέον ξεκινάμε να υλοποιούμε το σχεδιασμό. Σε πρώτη φάση, θα γίνουν οι ανανεώσεις με τον βασικό κορμό που οδήγησε πέρυσι τον Διαγόρα στο νταμπλ. Από κει και πέρα θα πραγματοποιηθούν σίγουρα κάποιες μεταγραφές εκτός νησιού, ενώ εξετάζουμε προσεκτικά κάθε αξιόλογη περίπτωση εντός νησιού."

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν εργομετρικές εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ η έναρξη της προετοιμασίας εν όψει της συμμετοχής στη Γ' Εθνική θα γίνει πιθανότατα στις 7 ή 9 Αυγούστου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey