Πανέτοιμοι και με όνειρα στην Αγία Παρασκευή

09/08/2017 - 14:20 Τελευταία τροποποίηση στις 09/08/2017 - 15:34

Την πρώτη του προπόνηση θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, ξεκινώντας έτσι την καλοκαιρινή του προετοιμασία εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο προπονητής Χρήστος Πελέκης και οι συνεργάτες του θα έχουν την πρώτη τους συνάντηση στο γήπεδο με τους ποδοσφαιριστές, ενώ και οι φίλοι της ομάδας θα πάρουν μια πρώτη γεύση από τους νεοαποκτηθέντες. Ωστόσο δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά ο καθιερωμένος αγιασμός, που μεταφέρθηκε για τις επόμενες ημέρες.

Ο Διαγόρας έχει ολοκληρώσει πέντε μεταγραφές ως τώρα, φέρνοντας στην Αγία Παρασκευή τους Στρατή Σαλταμάρα (Τριγλία Ραφήνας), Πάπι Κουρούμα (Παναργειακός), Άλεξ Τοπάλι (Αιολικός), Σέλτον Σπάιρ (Watford U20), Λευτέρη Μέρο (ΑΟ Χανιά), ενώ κινείται και για την απόκτηση επιθετικού, επίσης εκτός νησιού. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ρίξει το βάρος παράλληλα και στον "1", συζητώντας με δύο τερματοφύλακες, ενώ εκκρεμότητα υπάρχει ως προς την ανανέωση του Θανάση Σελάχα. Στην ομάδα πάντως παρέμειναν -ως τώρα- από πέρυσι οι Τσομπανέλλης, Φιλιανός, Παρέλλης, Αντώναρος, Δελόλμας και Χατζέλλης.

Σε κάθε περίπτωση, στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση θα λάβουν μέρος και κάποιοι ποδοσφαιριστές υπό δοκιμή, που επί τέσσερις ημέρες θα περνούν από το μικροσκόπιο του Χρήστου Πελέκη.

Μιλώντας, τέλος, στην ιστοσελίδα kalloninews.gr, ο τεχνικός διευθυντής του Διαγόρα Μιχάλης Δελάγας τόνισε: "Μέρα με τη μέρα, μέσα σε άριστη συνεργασία με όλους στην ομάδα του Διαγόρα, κάνουμε προσεκτικά βήματα και καλά μελετημένα, έτσι ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό στη διάρκεια της χρονιάς. Οι καιροί είναι δύσκολοι και σχεδόν απαγορευτικοί, αλλά έχουμε στο πλάι μας τόσο κόσμο από τον οποίο αντλούμε δύναμη. Θα κάνουμε τα πάντα γι'αυτήν την ομάδα, η οποία ετοιμάζεται να γράψει νέες ένδοξες σελίδες στην ιστορία της και σε αυτό το ταξίδι θέλουμε όλον τους φιλάθλους στο πλευρό μας."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey