Χατζηκυριαζής: "Αυτό θέλαμε στο ξεκίνημα"

18/09/2017 - 13:06 Τελευταία τροποποίηση στις 18/09/2017 - 13:27

Μιλώντας στο "SL" για την κλήρωση του 7ου Ομίλου στη Γ' Εθνική, ο επί σειρά ετών παράγοντας του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής έδειξε ήρεμος και συνειδητοποιημένος.

"Δεν θα κρύψω ότι κάτι τέτοιο θέλαμε για το ξεκίνημα. Να παίξουμε δηλαδή εκτός έδρας κόντρα σε ένα από τα φαβορί του ομίλου. Πάμε χωρίς άγχος, γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας και θα παίξουμε ελεύθερα, να χαρούμε το πρώτο μας παιχνίδι στη Γ' Εθνική και την επιστροφή μας ουσιαστικά στις εθνικές κατηγορίες, μετά από τρεις παρουσίες στη Δ' Εθνική και στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Ακολουθεί επίσης ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό, το οποίο θα αποτελέσει γιορτή για τον κόσμο μας, που αδημονεί να δει την ομάδα στο γήπεδο και να την ενισχύσει με το χειροκρότημά του.", δήλωσε ο Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής.

Για τον Διαγόρα η συνέχεια περιλαμβάνει εκτός έδρας ματς την 3η Αγωνιστική στο Αλιβέρι με τον Ταμυναϊκό και αμέσως μετά εντός έδρας ματς με την Ένωση Ερμιονίδας, σε μια δυάδα αγώνων που θα κρίνουν πολλά, πριν το εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι στη Χαλκίδα και το ρεπό της 6ης Αγωνιστικής. 

Δείτε όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey