Πελέκης: «Ό,τι αποκομίσουμε θα είναι θετικό»

28/09/2017 - 14:24 Τελευταία τροποποίηση στις 28/09/2017 - 15:53

Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς τη πρεμιέρας απέναντι στον Αήττητο Σπάτων, το παρθενικό του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και άπαντες στην Αγία Παρασκευή αδημονούν.

Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Πελέκης, μιλώντας στο "SL" εν όψει της δύσκολης αποστολής στα Σπάτα ήταν συγκρατημένος και απόλυτα προσγειωμένος: "Έχουμε τις απώλειες μας, με τον Πάπι Κουρούμα τραυματία και τις εκκρεμότητες στην έκδοση των δελτίων Τζόρνταν και Κατσάμπα. Παρ'όλα αυτά είμαστε έτοιμοι. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία. Αναγνωρίζουμε ότι η πρεμιέρα κόντρα στον Αήττητο θα είναι δύσκολη. Πρόκειται για έναν πολύ καλό αντίπαλο, με σπουδαίο ρόστερ. Εμείς, ό,τι αποκομίσoυμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι θετικό, ως προς τον τομέα της ψυχολογίας μας. Είναι το πρώτο παιχνίδι του Διαγόρα στη Γ' Εθνική. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα, είμαστε μια οικογένεια και η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα."

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διαγόρας θα ταξιδέψει στην Αττική με 25μελή αποστολή και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, αναχωρώντας αεροπορικώς το πρωί της Κυριακής και επιστρέφοντας ακτοπλοϊκώς στη Μυτιλήνης, το ίδιο βράδυ. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey