Με πίστη και ό,τι βγει!

01/10/2017 - 11:02 Τελευταία τροποποίηση στις 02/10/2017 - 15:55

Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής μπαίνει στη μάχη της Γ' Εθνικής, δίνοντας στις 2 το μεσημέρι τον παρθενικό του αγώνα στη συγκεκριμένη κατηγορία, αντιμετωπίζοντας τον Αήττητο στα Σπάτα.

Ασφαλώς το έργο της ομάδας της Λέσβου μόνο εύκολο δεν είναι, αφού ο Αήττητος λογίζεται ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στον 7ο Όμιλο. Ωστόσο ο Χρήστος Πελέκης και οι ποδοσφαιριστές του είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για την πρεμιέρα, με σκοπό να παίξουν χωρίς άγχος και γιατί όχι να επιβεβαιώσουν τον... άγραφο κανόνα των εκπλήξεων κατά την 1η Αγωνιστική ενός πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Διαγόρα έχει μαζί του 18 ποδοσφαιριστές, που ταξίδεψαν στην Αττική με στόχο το καλύτερο δυνατό. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται τελικά ο Πάπι Κουρούμα, που ταλαιπωρούταν από πρόβλημα τραυματισμού όλη την εβδομάδα και θα δοκιμάσει την τελευταία στιγμή. Έμειναν στη Λέσβο οι Τζόρνταν και Κατσάμπας, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από την επόμενη αγωνιστική μετά την εκδίκαση των υποθέσεών τους από την Επιτροπή Ιδιοτήτων Μετεγγραφών της ΕΠΟ. Για διαφορετικούς λόγους, εκτός 18άδας είναι και οι Ζερμένο, Χατζέλλης, Κόμβος και Δελόλμας.

Η 18άδα του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής για το ματς της πρεμιέρας στα Σπάτα: Αργύρης Ρόππας, Νίκος Μαλλής, Ρεντόν Σεφουλάι, Λευτέρης Μέρο, Αλέξης Τοπάλι, Παναγιώτης Αχείμαστος, Μανώλης Κρασουδάκης, Στράτος Σαλταμάρας, Δημήτρης Παρέλλης, Αιμίλιος Κίστα, Τσαμπίκος Στάτης, Γιώργος Τσομπανέλλης, Βασίλης Παρέλλης, Πάπι Κουρούμα, Κώστας Φιλιανός, Άκης Μιχαλάκη, Γιώργος Λαζαρίδης, Κώστας Κωτάτης.

Την αποστολή συνοδεύει σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Φωτογραφία | Αθηνά Τσίγκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey