Ο Ξηρογιάννης σφυρίζει στο Αλιβέρι

12/10/2017 - 17:46

Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 3ης Αγωνιστικής στην Γ' Εθνική, με αντίπαλο τον Ταμυναϊκό. Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί στο Γήπεδο Αλιβερίου, στην Εύβοια, θα ξεκινήσει στις 13:30 ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνία η ομάδα της Λέσβου, κατά την επιστροφή της.

Σε αντίθεση με το ταξίδι της πρεμιέρας, στο οποίο η αποστολή του Διαγόρα ταξίδεψε αυθημερόν το πρωί της Κυριακής, ο προγραμματισμός για τη συνάντηση με τον Ταμυναϊκό άλλαξε άρδην. Έτσι η ομάδα της Αγίας Παρασκευής θα αναχωρήσει το βράδυ της Παρασκευής από τη Μυτιλήνη, ακτοπλοϊκώς, ακολούθως θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο και θα επιστρέψει στη Λέσβο, ξανά με το πλοίο της γραμμής, αναχωρώντας το βράδυ της Κυριακής από το λιμάνι του Πειραιά.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ανακοίνωσε τους ορισμούς της 3ης Αγωνιστικής στον 7ο Όμιλο, κατά την οποία ο Αιολικός έχει ρεπό. Το ματς με τον Ταμυναϊκό θα διευθύνει ο διαιτητής Στέφανος Ξηρογιάννης από τη Βοιωτία, με βοηθούς τον Χρήστο Δόσκορη από τη Φθιώτιδα και τον Νικόλαο Κορακιανίτη, επίσης από τη Βοιωτία. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey