Για το καλύτερο με Ερμιονίδα [vid]

21/10/2017 - 18:31 Τελευταία τροποποίηση στις 21/10/2017 - 18:33

Ο Διαγόρας φιλοξενεί την Ένωση Ερμιονίδας την Κυριακή, στο Γήπεδο Αγίας Παρασκευής, σε ματς που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής στον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη προσδοκά στη συνέχιση του αήττητου σερί της, μετά τη νίκη επί του Πανθηραϊκού (2-1) και την ισοπαλία στο Αλιβέρι με τον Ταμυναϊκό (0-0), επιθυμώντας να εκμεταλλευτεί ξανά την καυτή της έδρα και απέναντι στην Ερμιονίδα, που βρίσκεται στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας και έρχεται στη Λέσβο με στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Από την κυριακάτικη συνάντηση θα απουσιάσει ο Τσαμπίκος Στάτης, που υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες. Αμφίβολοι είναι επίσης οι Μέρο και Β. Παρέλλης, που θα δοκιμάσουν σήμερα και αν βγάλουν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Παρακολουθήστε τις pre game δηλώσεις των Χρήστου Πελέκη, Άκη Μιχαλάκη, Παναγιώτη Αχείμαστου και Χρυσόστομου Χατζηκυριαζή, μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey