Τα έκανε όλα ο Φιλιανός και αποχωρεί!

28/10/2017 - 13:03 Τελευταία τροποποίηση στις 28/10/2017 - 13:16

Κώστας Φιλιανός και Διαγόρας Αγίας Παρασκευής χώρισαν τους δρόμους, έπειτα από πολλά χρόνια σταθερής και άκρως επιτυχημένης συνεργασίας.

Ο έμπειρος επιθετικός, που συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στη Γ' Εθνική και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της παρθενικής της νίκης, κόντρα στον Πανθηραϊκό, σκοράροντας το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις, αποχαιρέτησε την ομάδα της καρδιάς του έχοντας προλάβει ουσιαστικά να κάνει τα πάντα στην καριέρα του!

"Ύστερα από 5 χρόνια συνεργασίας με την ομάδα του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους σας, πρώτα από όλα φιλάθλους, παράγοντες και φίλους που με στήριξαν απόλυτα όλο αυτόν το καιρό. Κάνοντας το δικό μου προσωπικό flashback όλων αυτών των χρόνων, νιώθω ότι κέρδισα πολλά τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ομάδας. Είστε και θα παραμείνετε πάντα μέσα στη καρδιά μου. Εύχομαι καλή συνέχεια, ευγενή άμιλλα και πάνω από όλα καλή καρδιά. Ευχαριστώ πολύ, Κώστας Φιλιανός".

Η απόφαση του Φιλιανού να αποχωρήσει από τον Διαγόρα είναι συνάρτηση των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και των απαιτήσεων που έχει η Γ' Εθνική. Η διοίκηση της ομάδας της Αγίας Παρασκευής τον ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η πόρτα του Διαγόρα θα είναι πάντοτε ανοικτή για εκείνον.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey