Αλύγιστος στη Χαλκίδα!

05/11/2017 - 15:54 Τελευταία τροποποίηση στις 05/11/2017 - 22:05

Ακόμα μία "επαγγελματική" εμφάνιση για τον Διαγόρα, που έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Χαλκίδας με σκορ 0-0, για την 5η Αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Σε ένα ματς που η ομάδα του Χρήστου Πελέκη αμύνθηκε μαζικά, κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο με πρωταγωνιστικούς στόχους, ο Διαγόρας πήρε το 0-0 και συνεχίζει από τα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας την παρουσία του στον 7ο Όμιλο.

Η Χαλκίδα είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος, πιέζοντας την άμυνα της ομάδας της Λέσβου, αλλά ο Χάιρο Ζερμένο ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε. Στο 43' ακυρώθηκε σωστά γκολ της Χαλκίδας και οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να γυροφέρνουν την περιοχή του Διαγόρα, αλλά οι παίκτες του Χρήστου Πελέκη είχαν άψογη αμυντική συμπεριφορά. Μάλιστα σε δύο περιπτώσεις, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής θα μπορούσε να σκοράρει, όταν στο 70΄σε σέντρα του Αχείμαστου ο Λαζαρίδης δεν πρόλαβε στο δεύτερο δοκάρι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 77' ο Λαζαρίδης σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 84' έγινε η φάση που σημάδεψε το ματς, σε φάουλ πάνω στον Τζόρνταν. Ακολούθησε ένταση και από τιε αψιμαχίες αποβλήθηκαν οι Θωμάς και Τσίγκρος από πλευράς Χαλκίδας και ο Ρέτσος με δεύτερη κίτρινη από τον Διαγόρα. Το ματς διακόπηκε για αρκετά λεπτά, ο Λαζαρίδης είχε ένα χτύπημα φάουλ ψηλά άουτ, ενώ η Χαλκίδα δεν μπόρεσε να απειλήσει παρά μόνο με κάποια κόρνερ. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ακόμα ένας παίκτης της Χαλκίδας, ο Πολίτης για χτύπημα εκτός φάσης, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αναμφίβολα, μεγάλος πρωταγωνιστής ο διαιτητής παπαβασιλείου από τα Δωδεκάνησα, με βοηθούς τον Γούρνια και την γκόντα από τη Δυτική Αττική.

Το 0-0 έμεινε ως το τέλος, αν και χρειάστηκε να κρατηθούν συνολικά 8 λεπτά καθυστέρηση!

Συνθέσεις:

ΧΑΛΚΙΔΑ (Αντ. Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Θωμάς, Ταυταρίδης, Ντελέκος, Χαρτσιάς (77’ Κονσταντίνοφ), Ανέστης (65’ Τσίγκρος), Πολίτης, Μπλάνκο

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Χρ. Πελέκης): Χάιρο, Αχείμαστος, Ρέτσος, Μέρο, Τοπάλι, Κατσάμπας, Μαλακός (61’ Σεφουλάι), Μιχαλάκης (88' Κρασουδάκης), Κίστα (68’ Τζόρνταν), Λαζαρίδης, Τσομπανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey