Δεν ταξίδεψε λόγω των μποφόρ!

01/12/2017 - 21:17 Τελευταία τροποποίηση στις 01/12/2017 - 21:18

Στη βάση του παραμένει ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, αφού οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στο Αιγαίο οδήγησαν σε απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι της Μυτιλήνης.

Έτσι, η αποστολή της ομάδας της Λέσβου δεν ταξίδεψε, όπως ήταν προγραμματισμένο σήμερα το βράδυ, για τον Πειραιά. Η επίσημη ενημέρωση που υπάρχει από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης είναι πως το πλοίο θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το ταξίδι του, το απόγευμα του Σαββάτου, εφόσον έχει μειωθεί η ένταση των ανέμων. Συγκεκριμένα, η πιθανότερη ώρα αναχώρησης είναι στις 6 το απόγευμα, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα φτάσει ξημερώματα Κυριακής στην πρωτεύουσα. Από εκεί θα μεταβεί απευθείας στο Άργος, όπου στις 15:30 είναι προγραμματισμένη η έναρξη του αγώνα με τον Παναργειακό, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του 8ου Ομίλου.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες είναι ένα... παραδοσιακό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες του Αιγαίου, αλλά και οι αντίπαλοι τους, με πλείστα παραδείγματα ακόμα και αναβολών τα προηγούμενα χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey