Λύγισε στο Άργος

19/12/2017 - 15:27 Τελευταία τροποποίηση στις 19/12/2017 - 18:22

Την τρίτη του διαδοχική ήττα γνώρισε ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής στην έδρα του Παναργειακού με σκορ 2-0, στο εξ΄αναβολής παιχνίδι της 8ης Αγωνιστικής στον 7ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη ολοκλήρωσε έτσι με ένα αρνητικό σερί το 2017, παραμένοντας ωστόσο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού χάρη στους 11 βαθμούς συγκομιδής που είχε από τις πρώτες αγωνιστικές.

Στα αγωνιστικά, ο Διαγόρας προσπάθησε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το ΔΑΚ Άργους, είχε μάλιστα μια εξαιρετική ευκαιρία στο 17ο λεπτό σε εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Μαλακού, που έφυγε άουτ. Ο Παναργειακός απείλησε σε δύο πολύ καλές στιγμές προς τη λήξη του πρώτου 45λεπτο, αρχικά με τον Καλογέρη (42') και εν συνεχεία με τον Πούτσι (43'), με το 0-0 να παραμένει ως το τέλος και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. 

Στην επανάληψη όμως, με τη σέντρα σχεδόν οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, μπαίνοντας σε θέση οδηγού. Το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε στο 47' ο Αινείας Καλογέρης με σουτ. Από εκείνο το σημείο άρχισε να γίνεται πολύ δύσκολο το έργο της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, που ήθελε να φανεί απειλητική, αλλά δυσκολευόταν να πλησιάσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Σε μια ακόμα καλή στιγμή για τον Παναργειακό ήρθε και το 2-0 στο 85' από τον Καλογεράκη, με τους «Λύκους» να τελειώνουν το ματς πριν την ώρα του. Ο Διαγόρας είχε ακυρωθέν γκολ στις καθυστερήσεις ως οφσάιντ.

Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Χρ. Πελέκης): Μαλλής, Κατσάμπας, Στάτης (80' Σεφουλάι), Ρέτσος, Μέρο, Κίστα (65' Λαζαρίδης), Τσομπανέλλης, Τζόρνταν, Β. Παρέλλης (75' Χατζέλλης), Μιχαλάκης, Μαλακός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey