«Υποχρέωσή μας να φτάσουμε ως τα Χριστούγεννα»

19/12/2017 - 20:28 Τελευταία τροποποίηση στις 19/12/2017 - 20:38

Η παραίτηση του Χρήστου Πελέκη και των συνεργατών του από την τεχνική ηγεσία του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής φέρνει ανακατατάξεις στο σύλλογο, ωστόσο πολλά είναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν από τις συγκεχυμένες πληροφορίες του διαζυγίου.

Το ρεπορτάζ του «SL» αναφέρει πως η απόφαση του τεχνικού τιμ του Διαγόρα ήταν ειλημμένη εδώ και ημέρες, αφού υπάρχουν ζητήματα εντός του συλλόγου που δεν βρίσκουν λύση. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε σε επικοινωνία μας με τον πρώην πλέον προπονητή του Διαγόρα, παρά τα προβλήματα ήταν υποχρέωση όλων να βοηθήσουν τον Διαγόρα να φτάσει ενιαίος ως τη διακοπή των Χριστουγέννων, παίζοντας το σημερινό τελευταίο παιχνίδι του 2017 με τον Παναργειακό, πριν τη διακοπή και τη μεταγραφική περίοδο.

Ο Πελέκης και οι συνεργάτες του ενημέρωσαν τους ποδοσφαιριστές μέσα στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο Άργος για την απόφασή τους και τους ζήτησαν να παραμείνουν προσηλώμενοι στο στόχο που έχουν θέσει. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα επακολουθήσει τις επόμενες ημέρες, αφού υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν αναπτύξει τάσεις φυγής.

Η ουσία είναι πως ο Διαγόρας διέρχεται μια αγωνιστική κρίση και οφείλει η διοίκηση άμεσα να βάλει τέλος στην αβεβαιότητα, ανακοινώνοντας τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία, ενισχύοντας το ρόστερ εν όψει της απαιτητικής συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey