Μουντανάρης: «Θα είμαστε έτοιμοι»

21/12/2017 - 16:08 Τελευταία τροποποίηση στις 21/12/2017 - 16:54

Ο Στέλιος Μουντανάρης είναι ο νέος προπονητής του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και μιλάει στο «SL» για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και την επόμενη μέρα στη Γ' Εθνική.

«Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε άδεια για τις γιορτές των Χριστουγέννων και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι εκτός νησιού. Ωστόσο έχουν λάβει πρόγραμμα εκγύμνασης και αναμένουμε την επανέναρξη των προπονήσεων στις 27 του Δεκέμβρη.», σχολίασε αρχικά ο Στέλιος Μουντανάρης.

Μιλώντας για τις επικείμενες μεταγραφές επεσήμανε: «Εργαζόμαστε πυρετωδώς για τη μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ. Το ευχάριστο είναι ότι δεν θα υπάρξουν αποχωρήσεις, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, κάτι που σημαίνει ότι με την προσθήκη 3-4 παικτών η ομάδα θα γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική. Έχουμε ήδη εντοπίσει τους στόχους μας και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τη διοίκηση. Οι θέσεις που αναζητάμε παίκτες είναι κυρίως στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση, ωστόσο θα αποκτηθούν και 1-2 ποδοσφαιριστές στα άκρα της άμυνας και στα χαφ.»

Αναφορικά με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, κατά το νέο έτος, ο Στέλιος Μουντανάρης υποστήριξε: «Είμαστε αισιόδοξοι. Σε αυτό βοηθά η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας, αφού με τους 11 πόντους είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο Β' Γύρο έχουμε έξι από τα 11 ματς εντός έδρας, ενώ και στο ξεκίνημα παίζουμε δύο κολλητά παιχνίδια στην έδρα μας, με Ερμή Κιβερίου και Αήττητο Σπάτων.»

Σε ότι αφορά το στόχο του Διαγόρα, ο νέος προπονητής του συλλόγου ανέφερε: «Ξεκάθαρος στόχος του Διαγόρα είναι η παραμονή στη Γ' Εθνική. Θα είναι πολύ σημαντικό να επιτευχθεί αυτό και για τις δύο ομάδες του νησιού, ώστε να γίνουν δεξαμενή απορρόφησης παικτών από το νησί. Θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς με τον Ερμή Κιβερίου, το οποίο ίσως και να διεξαχθεί μεσοβδόμαδα με βάση την ενημέρωση που έχουμε αυτή τη στιγμή, πιθανότατα την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου. Για να πετύχουμε το στόχο μας, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί ώστε να γίνουμε εξίσου ανταγωνιστικοί και στο επιθετικό μας κομμάτι. Η άμυνα του Διαγόρα δουλεύει αρκετά καλά και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που αναζητούμε για να παραμείνουμε στη Γ' Εθνική.» 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey