Πρώτη προπόνηση με Μουντανάρη

28/12/2017 - 13:49

Τα κεφάλια μέσα και στον Διαγόρα, που μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων μπαίνει και πάλι από σήμερα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων εν όψει του ημιτελικού κυπέλλου με τον Αιολικό (3/1) εντός έδρας, αλλά και του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ερμή Κιβερίου.

Στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, αφού πλέον ο νέος προπονητής Στέλιος Μουντανάρης καλείται να βάλει τη δική του σφραγίδα στο σύλλογο. Ο νεαρός τεχνικός θα δουλέψει για πρώτη φορά σε ομάδα Γ’ Εθνικής ως πρώτος προπονητής, έχοντας προϋπηρεσία στο πρόσφατο παρελθόν σε ομάδες της Α’ ΕΠΣ Λέσβου στις οποίες έκανε πρωταθλητισμό, τόσο με τον Αιγέα Πλωμαρίου για δύο σεζόν (2015-17), όσο και φέτος με τον Αίγειρο Μυστεγνών αν και η συνεργασία του αποδείχθηκε βραχύβια.

Το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση με τον νέο τεχνικό και το «παρών» θα δώσουν τόσο ο Παναγιώτης Αχείμαστος όσο και ο Λευτέρης Μέρο, που επέστρεψαν πρώτοι στο νησί. Αργά το βράδυ φτάνει στη Μυτιλήνη και ο Τζόρνταν Ουεντραόγκο, που πέρασε τα Χριστούγεννα στη Γαλλία, ενώ το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να γυρίσει και ο Αλέξανδρος Ρέτσος. Μετά την Πρωτοχρονιά θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις ο Τσαμπίκος Στάτης, που ακολουθεί θεραπευτική αγωγή μετά τον τραυματισμό του στο Άργος.

Ως τη Δευτέρα αναμένεται να λυθεί και η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή και αφορά τον Γιώργο Λαζαρίδη. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει λάβει ειδική άδεια ως και την Πρωτοχρονιά λόγω ενός οικογενειακού ζητήματος. Η διοίκηση βρίσκεται συνεχώς σε επικοινωνία με τον παίκτη, του οποίου επιθυμεί διακαώς την παραμονή και όλα δείχνουν πως ο Στέλιος Μουντανάρης θα τον έχει στη διάθεσή του με το νέο έτος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey