Χωρίς Στάτη, αμφίβολος Λαζαρίδης

02/01/2018 - 15:49 Τελευταία τροποποίηση στις 02/01/2018 - 15:56

Ποδαρικό στο 2018 με αγώνα για το Κύπελλο Λέσβου δίνει ο Διαγόρας, που θέλει να αξιοποιήσει την ευκαιρία, παίζοντας εντός έδρας, ώστε να περάσει στον τελικό. Αντίπαλος του ο Αιολικός, στο μεγάλο ντέρμπι της διοργάνωσης, την Τετάρτη (3/1, 14:00) στην Αγία Παρασκευή σε ένα νοκ άουτ παιχνιδι, που αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο στις κερκίδες.

Εφόσον το καταφέρει, θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο, τον οποίο είχε κατακτήσει σε επίπεδο νησιού απέναντι στον Αίγειρο Μυστεγνών (0-1) στον «Ταρλά» και σε επίπεδο Νομού Λέσβου κόντρα στους Αργοναύτες (0-1) μέσα στη Μύρινα.

Στην προσπάθειά αυτή, ο νέος προπονητής Στέλιος Μουντανάρης -που θα ντεμπουτάρει στον πάγκο του Διαγόρα- δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τσαμπίκου Στάτη, ο οποίος ακολουθεί αποθεραπεία μετά τον τραυματισμό του στο τελευταίο ματς του 2017, μέσα στο Άργος. Επίσης εκτός μάχης θα τεθεί, πιθανότατα, ο Γιώργος Λαζαρίδης που αναμένεται στη Λέσβο το πρωί της Τετάρτης, έχοντας λάβει ειδική άδεια από τη διοίκηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey