«Κόβει» την μπάλα στον Μιχαλάκη!

09/01/2018 - 17:15 Τελευταία τροποποίηση στις 10/01/2018 - 11:35

Βαρύς αναμένεται να πέσει ο πέλεκυς στον Άκη Μιχαλάκη, που αποβλήθηκε στον ημιτελικό Κυπέλλου Λέσβου μεταξύ Διαγόρα και Αιολικού, στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής την περασμένη Τετάρτη. Με βάση τα όσα έχει γράψει στο Φύλλο Αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Παναγιώτης Βουρανής, περί εξύβρισης του από τον μεσοεπιθετικό του Διαγόρα, αναμένεται να του επιβληθεί εξοντωτική ποινή, συγκριτικά και με τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ, στο άρθρο 10 παράγραφος 1δ, επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού 4 αγωνιστικών και χρηματική ποινή έως 250€, εάν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για υβριστική συμπεριφορά -έργω ή λόγω- προς τους διαιτητή, βοηθούς διαιτητές, παρατηρητή, βοηθό παρατηρητή και γιατρό του αγώνα. Ο Βουρανής, σε ένα ματς με ένταση και αφού είχε προηγηθεί διακοπή μιας ολόκληρης ώρας, τιμώρησε τον Μιχαλάκη με απευθείας κόκκινη κάρτα. Είχε προηγηθεί παρατεταμένο μαρκάρισμα στον ποδοσφαιριστή του Διαγόρα, χωρίς να δοθεί φάουλ, προκαλώντας την έκρηξη του. Ο Βουρανής έγραψε στο Φύλλο Αγώνα, κατά πληροφορίες, πως ο ποδοσφαιριστής τον έβρισε και μοιραία προχώρησαν οι διαδικασίες για την επιβολή ποινής, αφού δεν κατέστη εφικτό να περιοριστεί (κάπως) η «ζημιά», δεδομένου ότι το διαιτητικό τρίο θεωρούσε πως ήδη έχει διευκκολύνει τον Διαγόρα, ολοκληρώνοντας έναν αγώνα που θα μπορούσε και να είχε διακοπεί.

Οι άνθρωποι του Διαγόρα αναμένουν την επισημοποίηση της ποινής, απόψε, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου, η οποία «δικάζει» πάντοτε με βάση το Φύλλο Αγώνα, το οποίο είναι σαφές και ξεκάθαρο από τα αναγραφόμενα του διαιτητή Βουρανή. Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως ο Άκης Μιχαλάκης θα τεθεί εκτός αγωνιστικών πλάνων του Στέλιου Μουντανάρη για τα παιχνίδια με Ερμή Κιβερίου, Αήττητο Σπάτων, Πανθηαραϊκό και Ταμυναϊκό, τρία εκ των οποίων διεξάγονται στην Αγία Παρασκευή -πλην εκείνου στη Σαντορίνη- με τον Διαγόρα να ποντάρει πολλά σε αυτά για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Δικαίωμα συμμετοχής θα αποκτήσει, δηλαδή, από τη 15η Αγωνιστική ξανά στο εκτός έδρας ματς με την Ένωση Ερμιονίδας. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey