Κοίταξε τον Αήττητο στα μάτια!

14/01/2018 - 16:58 Τελευταία τροποποίηση στις 15/01/2018 - 13:55

Κοίταξε τον Αήττητο στα μάτια!Μπορεί να ηττήθηκε από τον Αήττητο ο Διαγόρας (0-1), όμως κόντραρε στα ίσα την ομάδα των Σπάτων και μπορεί να αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση απέναντι στους πρωτοπόρους. 

Μόλις στο 2' σε σέντρα του Παρέλλη, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού με τους παίκτες του Διαγόρα να ζητούν πέναλτι. Στο 6' ο Αήττητος απείλησε σε σέντρα σουτ του Φαρινόλα, όμως ο Χάϊρο μπλόκαρε σταθερά. Ακολούθησε νέο μακρινό σουτ του Γκούλας, με την μπάλα να φεύγει άουτ (9').

Μετά το 10λεπτο οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε παιχνίδι κέντρου, με τον Αήττητο να είναι πάντως απειλητικός χάρη κυρίως στις αρετές των επιθετικογενών ποδοσφαιριστών του. Στο 22' ο Κρητικός βγήκε από δεξιά και σούταρε άουτ. Στο 29' από μια σύγχυση της άμυνας του Διαγόρα σε διαδοχικά σουτ, ο Χάϊρο είδε την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του. Ο Διαγόρας απάντησε με ένα μακρινό σουτ του Τζόρνταν, που δεν ανησύχησε όμως τον Μιχελή. Στο 40' οι παίκτες του Αήττητου έκρυψαν την μπάλα, με τον Φαρινόλα να σεντράρει συρτά, τον Κρητικό να αφήνει την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και τον Κατσικογιάννη με σουτ στην κίνηση να πετυχαίνει το 0-1.

Στην επανάληψη από μια αδράνεια των αμυντικών του Αήττητου, λίγο έλειψε ο Διαγόρας να φτάσει στην ισοφάριση αλλά τα διαδοχικά σουτ των παικτών του Μουντανάρη προσέκρουσε στα σώματα. Στο 51' η εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγγίρη βρήκε στο τείχος και κατέληξε κόρνερ. Στο 55' ο Τοπάλι γύρισε λανθασμένα στον Χάϊρο, που πρόλαβε στην έξοδο τον Τσιλιγγίρη και απομάκρυνε. 

Ο Διαγόρας απάντησε με εξαιρετική ευκαιρία σε εκτέλεση φάουλ του Παρέλλη και κεφαλιά του Αχείμαστου που πέρασε ελάχιστα άουτ. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής συνέχισε να πιέζει και στο 64' είχε ευθύβολο σουτ με τον Λαζαρίδη που έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι του Μιχελή. Στο 77' ο Τσομπανέλλης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. 

Στα τελευταία λεπτά ήταν τέτοια η εικόνα του αγώνα, που οι φιλοξενούμενοι έκαναν καθυστέρηση στην πρώτη ευκαιρία, κρατώντας πάντως μακριά από την εστία του Μιχελή τους επιθετικούς του Διαγόρα. 

Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Στ. Μουντανάρης): Χάϊρο, Τοπάλι, Στάτης, Ρέτζος, Λαζαρίδης, Αχείμαστος, Κίστα, Τσομπανέλλης, Τζέκα, Τζόρνταν, Β. Παρέλλης (77' Μαλακός) 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Π. Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Βιδάλης, Κωστόπουλος, Ηρακλής, Σκαφίδας, Κατσικογιάννης (84' Χριστοφιλέας), Γκούμας (67' Καλογέρης), Κρητικός, Τσιλιγγίρης (88' Σκούμας), Φαρινόλα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey