Τρίποντο παραμονής!

04/02/2018 - 17:03 Τελευταία τροποποίηση στις 05/02/2018 - 16:14

Σοβαρός από το πρώτο λεπτό, πειθαρχημένος, αποφασιστικός και απόλυτα ουσιαστικός ο Διαγόρας, νίκησε στην Αγία Παρασκευή τον Ταμυναϊκό και διατηρήθηκε πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Η ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη ήταν πολύ καλύτερη από το ξεκίνημα και "έπνιξε" τον Ταμυναϊκό, πιέζοντας σε όλο το γήπεδο. Στο 25' η υπέροχη του Διαγόρα καρποφόρησε, όταν ο Ρέτζος κέρδισε παλικαρίσια την μπάλα, που μετά από κόντρες κατέληξε στον Αχείμαστο, ο οποίος με βολέ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Στο 37' ο Λαζαρίδης βρέθηκε τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 2-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και θα μπορούσαν να έχουν "κλειδώσουν" το τρίποντο, αλλά ο Τζέκα σε δύο περιπτώσεις, στη δεύτερη μάλιστα μετά από καταπληκτική ενέργεια, νικήθηκε από τον τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έκαναν τρεις γρήγορες αλλαγές και έγιναν πιο επιθετικοί. Στην πρώτη τους ευκαιρία μάλιστα σκόραραν με τον Ν. Μήτρου στο 52', μειώνοντας σε 2-1. Ακολούθησε ένα τέταρτο κατά το οποίο ο Διαγόρας πιέστηκε αρκετά, έχοντας οπισθοχωρήσει αδικαιολόγητα.

Ωστόσο μετά από το 75ο λεπτό όμως και με τις αλλαγές του Στέλιου Μουντανάρη η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ισορρόπησε και με καθαρό μυαλό κράτησε το 2-1 και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς ως το τέλος.

Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Στ. Μουντανάρης): Μαλλής, Χατζέλλης, Χριστόφ, Ρέτζος, Μέρο, Αχείμαστος, Λαζαρίδης (53' Μαλακός), Τσομπανέλλης, Τζέκα (90' Κρασουδάκης, Τζόρνταν (50' Κίστα), Β. Παρέλλης (85' Σεφουλάϊ) 

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ (Β. Λαθούρας): Μπασινάς, Παπαδάκης (46' Ν. Μήτρου), Κ. Κατσάμπας (46' Πιλάτης), Καρατζάς, Γιαννακόπουλος (46' Β. Αναστασίου), Ιδ. Αναστασίου , Κρόκος, Αντμίρ, Κούτρης (76' Π. Κατσάμπας), Ραμπαβίλας, Ανδρ. Μήτρου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey