Ισοπαλία και όλα ανοικτά!

17/02/2018 - 13:58 Τελευταία τροποποίηση στις 18/02/2018 - 10:51

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Διαγόρας μέσα στην Αγία Παρασκευή με αντίπαλο τη Χαλκίδα σε ένα ματς που αναγκάστηκε να αγωνιστεί με 10 παίκτες στο τελευταίο δεκάλεπτο λόγω αποβολής του Τοπάλι. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Στην πρώτη καλή ευκαιρία ο Πολίτης σούταρε εκτός περιοχής και η μπάλα κατέληξε άουτ (15'). Ο Διαγόρας απάντησε με διπλή ευκαιρία αρχικά σε σουτ του Χριστόφ, που μπλόκαρε ο Σταυριανός (20') και εν συνεχεία σε σουτ του Τζέκα που έφυγε άουτ (21'). Στο 25' ο Χριστόφ εκτέλεσε κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Αχείμαστου πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια. Στο 37' ο Τσομπανέλλης με πείσμα και πάθος κέρδισε τις κόντρες από δεξιά και σέντραρε παράλληλα, όμως ο Σταυριανός μπλόκαρε στα πόδια του Τζέκα. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη προσπάθεια στο πρώτο μέρος.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή ευκαιρία. Αρχικά ο Τζέκα επιχείρησε μια σέντρα σουτ την οποία μπλόκαρε ο Σταυριανός (46') και στην αμέσως επόμενη φάση, από λάθος τοποθέτηση του Ρέτζου, ο Ανέστης σούταρε άψυχα και ο Χάϊρο μπλόκαρε σταθερά. Στο 51' από καταπληκτικό, φαλτσαριστό σουτ του Τζόρνταν η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά η καρφωτή κεφαλιά του Αχείμαστου πέρασε άουτ. Από κόρνερ στο 60ο λεπτό ο Μιχελής έπιασε μια κεφαλιά, αλλά παρεμποδίστηκε από τον συμπαίκτη του, τον Ανέστη, καταλήγοντας άουτ.

Στο 81' ο Τοπάλι αντίκρισε δεύτερη κι τράκαρα και αποβλήθηκε, ανακόπτοντας επικίνδυνη αντεπίθεση της Χαλκίδας. Στο 86' ο Ταυταρίδης σούταρε πολύ ψηλά άουτ. Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με το 0-0 μείνει μέχρι το τέλος και τον Διαγόρα να παραμένει στη ζώνη των ομάδων που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη ο Τζέκα αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και αποβλήθηκε.

Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Στ. Μουντανάρης): Χάϊρο, Τοπάλι, Στάτης, Παπαδόπουλος, Ρέτζος, Αχείμαστος, Λαζαρίδης, Τσομπανέλλης, Τζέκα, Χριστόφ (69' Κίστα), Β. Παρέλλης (41' λ. τρ. Τζόρνταν)

ΧΑΛΚΙΔΑ: Σταυριανός (58' λ. τρ. Ντουμάνης), Μιχελής, Θωμάς, Γεωργίου, Καραμπάς, Εμέκα, Ταυταρίδης (90' Πατερίτσας), Ντελέκος, Ανέστης (95' Χαλιώτης), Πολίτης, Βαλκάνος (84' Μυρτέζα)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey