Το Κοράκι...

16/10/2016 - 11:53 Τελευταία τροποποίηση στις 16/10/2016 - 12:15
  • Μέρα καλή! Κυριακή σήμερα και κανονικά θα έπρεπε να αράξω στον καναπέ, περιμένοντας αρχικά το μεσημεριανό φαγητό και μετά την έναρξη των ματς. Όρεξη να έχουμε. Όχι για φαΐ ρε, για μπάλα...
  • Λοιπόν, χθες γίναμε πάλι πρώτο θέμα συζήτησης. Η Λέσβος ντε. Εδώ και μήνες μας κουβεντιάζουν για το προσφυγικό. Νισάφι. Ξεκίνησαν τα ποδόσφαιρα όμως, με αποτέλεσμα να δίνουμε πια λαβές για σχόλια και στο χορτάρι.
  • Στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανιώνιο με 0-2. Ξέρετε τι είναι χειρότερο; Να αναλύουν το ματς τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, σάιτς, φίλαθλοι και να μην ασχολούνται με το ποιος έκανε τα γκολ, αλλά με το ποιος θα μπορούσε να τα κάνει αλλά δεν τον άφησαν.
  • Πρωταγωνιστής του αγώνα ο δικός μας Δημήτρης Βερρής. Καρέ - καρέ αναλύουν το οφσάιντ του Ανσαριφάρντ στο 0-0. Τη σήκωσε τη σημαία ο Βερρής. Πάει το τετ α τετ και ο ρέφερι από την Άγρα έχει γίνει... πρωτοσέλιδο. Εδώ που τα λέμε, αν έχεις αμφιβολία, αυτή είναι πάντα υπέρ του επιτιθέμενου. Στην περίπτωσή μας, ήταν πάντως ένα μέτρο μπροστά. Όχι ο Καρίμ ρε, ο Βερρής...

  • Εντάξει μια κακή απόφαση δεν μπορεί να κρίνει την αξία ενός διαιτητή. Είναι όμως αρκετή για να του βγει το... όνομα. Και άλλο που δεν θέλουν μερικοί, τους καιρούς που διανύουμε. Έκατσαν και έψαξαν ότι ο Βερρής έχει στο ενεργητικό του και κάποια άλλα περίεργα οφσάιντ, που ευνόησαν τον Ολυμπιακό παλαιότερα. Με Λεβαδειακό πέρυσι στην πρεμιέρα του ΟΑΚΑ ή με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Καραϊσκάκης". Και κοίτα να δεις διάολε. Και τα δύο ματς, όπως και το χθεσινό, έληξαν με 2-0 υπέρ των "ερυθρόλευκων". Και να οι συνομωσιολογίες. Και να τα υπονοούμενα. Και να η κριτική.
  • Βέβαια, ο Βερρής έχει κάνει και σπουδαία ματς στην καριέρα του στη Super League. Αλλά αυτά δεν τα σχολιάζει κανένας. Δεν πουλάει η ανθρωπολατρία, παρά μόνο η ανθρωποφαγία. Μια κακή βραδιά ήταν. Κουράγιο Δημήτρη.
  • Μέχρι τότε, τα γνωστά... 

Κρα! Κρα! Κρα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey