Μόνο δύο διαιτητές από τη Λέσβο στους πίνακες

31/08/2017 - 14:17 Τελευταία τροποποίηση στις 06/09/2017 - 12:33

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τους πίνακες των εθνικών κατηγοριών, με μόλις δύο διαιτητές από τη Λέσβο να συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς, τουλάχιστον μετά την πρώτη φάση των αγωνιστικών δοκιμασιών.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κουκούλας βρίσκεται εντός πινάκων για τους διαιτητές της Football League και ο Χρήστος Ψύλλος στους αντίστοιχους πίνακες βοηθών διαιτητών της Γ' Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι συνολικά 12 ήταν οι διαιτητές από τη Λέσβο που συμμετείχαν στις αγωνιστικές δοκιμασίες για μια θέση στους πίνακες των εθνικών κατηγοριών, αλλά οι εννέα δεν κατάφεραν να τα ολοκληρώσουν με επιτυχία και θα έχουν μια ακόμα ευκαιρία, σε περίπου 20 ημέρες, κατά τη β' φάση των επαναληπτικών εξετάσεων.

Πέραν του Δημήτρη Βερρή που ήταν ως πέρυσι βοηθός στη Super League, θα προσπαθήσουν να μπουν στους πίνακες ο Παναγιώτης Κουλουδής ως διαιτητής Football League, η Ανδριάννα Μπάλιακα και ο Απόστολος Καρμίρης ως βοηθοί διαιτητές Football League. οι Χρήστος Μέστρος, Δημήτρης Κάντας, Κώστας Λυρής και Ιωάννης Καρδάσης ως βοηθοί διαιτητές Γ' Εθνικής, ο Γιώργος Βλουτέλλης ως διαιτητής Δ' Κατηγορίας και η Δώρα Τσογγάρη ως διαιτητής στη Β' Κατηγορία γυναικών.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey