Σε στενό κύκλο η πίτα των διαιτητών

31/01/2018 - 13:11 Τελευταία τροποποίηση στις 31/01/2018 - 13:14

Περισσότερο λιτή από κάθε άλλη χρονιά ήταν η φετινή εκδήλωση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λέσβου για την κοπή της πίτας του.

Παραβρέθηκαν μερικοί και όχι όλοι οι διαιτητές (!) καθώς επίσης εκπρόσωποι μόλις δύο συλλόγων. Ο πρόεδρος του Αετού Λουτρών Νίκος Σπανός και ο Πρόεδρος του Αιγέα Πλωμαρίου Δημήτρης Βαρβαγιάννης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γενικό Αρχηγό Πέτρο Γεραγωτέλλη.

Παρών ήταν επίσης ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, ο Αντιπεριφερειάρχης Στρατής Κύτελης, ο Αντιδήμαρχος Αυτεπιστασίας και καθημερινότητας του πολίτη Γιάννης Αμπουλός, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λέσβου Αντώνης Γιαννάκης και ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Κυριάκος Πετρέλλης, μαζί με το μέλος της Ένωσης Γιώργο Μαρμαλέκα, οι οποίοι εκπροσώπησαν την Ένωση αφού λόγω υποχρεώσεων στην ΕΠΟ ο Πρόεδρος Σταύρος Ψαρόπουλος βρισκόταν στην Αθήνα.

Την πίτα ευλόγησε ο παπά-Παναγιώτης και άπαντες ευχήθηκαν καλά σφυρίγματα στους διαιτητές, καθώς και η λεσβιακή διαιτησία να συνεχίσει να εκπροσωπείται στους πίνακες των εθνικών κατηγοριών και τα επόμενα χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey