Χτύπησε κόκκινο η αδρεναλίνη στο Σίγρι! [vids]

16/08/2012 - 14:36 Τελευταία τροποποίηση στις 16/08/2012 - 14:56

Ακόμα κι αν ο καιρός δε βοήθησε αρκετά, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 3Style Surf στο Σίγρι χαρακτηρίστηκε από μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας surfers αλλά και θεατές απόλυτα ικανοποιημένος από το θέαμα.

Οι διοργανωτές προσπάθησαν να περιμένουν όσο το δυνατό περισσότερο, έως ότου ο αέρας τους κάνει το χατίρι και "σπρώξει" τους surfers που ήταν πανέτοιμοι για εντυπωσιακές φιγούρες πάνω στο νερό.

Περισσότεροι από 20 συμμετέχοντες από κάθε γωνιά της Ευρώπης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κυρίως τη δεύτερη μέρα των αγώνων, με αεράκι που έφτασε τα 5 μποφόρ. Ολοκλήρωσαν μάλιστα περισσότερες από 40 διαδρομές με τους θεατές να παρακολουθούν εκστασιασμένοι.

Δυστυχώς, ο καιρός δε... φύσηξε περισσότερο την τρίτη μέρα του πρωταθλήματος κι έτσι κάποιοι από τους surfers δεν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ακόμα μια φορά, βελτιώνοντας τις βαθμολογίες τους.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι προσπάθειες των Γερμανών Valentin Böckler και Marco Lufen, που έδειξαν σε όλους το ταλέντο τους και προχώρησαν αρκετά στη διοργάνωση, ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τον επόμενο σταθμό του EFPT, τη Γαλλία.

Άπαντες έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ομορφιά του Σιγρίου και την οργάνωση των αγώνων από το Sigri Surf Center.

Μάλιστα, διαβεβαίωσαν πως δε θα αργήσει η στιγμή που θα επισκεφτούν ξανά τη Λέσβο, ευχόμενοι εκείνη τη φορά να φυσάει λίγο παραπάνω.

Απολαύστε δύο βίντεο με πλάνα από το Sigri 3Style Surf Area Cup 

{vimeo}47388301{/vimeo} 

{vimeo}47506805{/vimeo}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey