Σχολή UEFA C στη Μυτιλήνη - Πρόσκληση ενδιαφέροντος

10/05/2016 - 11:59

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ                 Ημερ/νία  09 / 05 / 2016

 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΛΕΣΒΟΥ                  

     (ΜΕΛΟΣ Ο.Π.Π.Ε.)           

                                                                                                                                         

................................................................ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

 

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ UEFA - C

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Λέσβου σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Λέσβου, καλεί όσους ενδιαφέρονται για την απόκτηση της ιδιότητας προπονητή ποδόσφαιρου μέσω της παρακολούθησης Σχολής Προπονητών Ποδόσφαιρου UEFA - C  στο νησί μας εντός του έτους 2016, όπως δηλώσουν συμμέτοχη καταθέτοντας άμεσα έως και τις 31 Μαΐου 2016 (καταληκτική ημερομηνία εκ του τμήματος προπονητών Ε.Π.Ο.) το αρχικό παράβολο των 250 ε (έπονται άλλα 250 ε πριν την έναρξη της Σχολής) στον τραπεζικό λογαριασμό της Ε.Π.Σ.Λ. (Αρ.Λογ. Τραπ. Πειραιώς : 5709-027361-509).       

Η προσκόμιση της απόδειξης καταβολής θα υποβληθεί στην ΕΠΣΛ με την αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής.   

Εξυπακούεται ότι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκδήλωση ενδιαφέροντος εκ των υποψήφιων προπονητών κρίνεται πλέον αναγκαία και  προαπαιτούμενη για την συμπλήρωση του σχετικού κατώτατου αριθμού συμμετοχών, ούτως ώστε να εγκριθεί εκ της Ε.Π.Ο. η διοργάνωση Σχολής Προπονητών Ποδόσφαιρου UEFA - C στη Μυτιλήνη εντός του τρέχοντος έτους με αυτονόητη πλέον την σημασία συμμετοχής σε αυτή για όσους στο εξής επιθυμούν να κάνουν χρήση της ιδιότητας του προπονητή.

Στην  αντίθετη περίπτωση όπου δεν θα συμπληρωθεί ο επαρκής αριθμός συμμετοχών έως την 31η Μαΐου γίνεται σαφές ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η Σχολή στο νησί μας με τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις - ως προς την κατοχύρωση - για τους μη πιστοποιημένους προπονητές.      

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου μας  Βόικο Ιωάννη (τηλ. 6932848335).

 

....................................Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ..................................Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




...............................ΒΟΙΚΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ.................................ΤΣΙΓΚΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey