Cosmossport και στη Μυτιλήνη

13/01/2023 - 10:57 Τελευταία τροποποίηση στις 13/01/2023 - 11:04

Η μεγάλη παγκόσμια αλυσίδα πώλησης αθλητικών ειδών και ειδών σπορ ένδυσης και υπόδησης έρχεται στη Μυτιλήνη, στο κτήριο όπου λειτουργούσε η Τράπεζα Πειραιώς στην οδό Ερμού.

Το 66ο κατάστημα της μεγάλης αλυσίδας πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών και ειδών σπορ ένδυσης και υπόδησης θα ανοίξει το αμέσως επόμενο διάστημα στην πόλη της Μυτιλήνης. Έχει ενοικιασθεί ήδη το κτήριο όπου στεγαζόταν η «Τράπεζα Πειραιώς» στην οδό Ερμού με είσοδο και βιτρίνες και από την Προκυμαία όπου και εκτελούνται και οικοδομικές εργασίες.

Ας σημειωθεί ότι το κατάστημα της Μυτιλήνης το οποίο όπως και το σύνολο των καταστημάτων cosmossport όπως και τα περισσότερα από 250 σημεία παραλαβής, δεν θα λειτουργήσει με τη μέθοδο του franchise αλλά απευθείας από την εταιρεία. Από τον Νοέμβριο του 2021 η Cosmos Sport έγινε κομμάτι της παγκόσμιας οικογένειας των JD Sports Fashion Plc, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Sportswear & Outdoor στον κόσμο.

Στα νησιά του Αιγαίου καταστήματα της Cosmossport λειτουργούν ήδη στη Ρόδο, στην Κω και στη Χίο. Τέλος, με δημοσιεύσεις της στην ιστοσελίδα της στον σύνδεσμο η εταιρεία ζητά προσωπικό για το κατάστημα της Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey