Επίσκεψη της Εθνικής Κ17 βόλεϊ στον Ταξιάρχη Βέρρο

12/04/2023 - 12:17 Τελευταία τροποποίηση στις 12/04/2023 - 12:24

Επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Εθνική Ομάδα Βόλεϊ Κ17, που φιλοξενείται τις τελευταίες ημέρες στην Καλλονή, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους προκριματικούς αγώνες του Ευρωβόλεϊ, που θα γίνουν στο Κλειστό της Νεάπολης το διάστημα 21 έως 23 Απριλίου.

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, φιλοξενεί την Εθνική μας Ομάδα καλύπτοντας τα έξοδα διαμονής της με δαπάνη του Νομικού Προσώπου Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού, έπειτα από σχετική πρωτοβουλία του Δημάρχου και της Προέδρου του ΝΠΔΔ Αφροδίτης Βατή.

Στη συνάντηση γνωριμίας των αθλητών και του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής μας με το Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ζαχαρώ Ιωακείμ, ο Τεχνικός ομάδας Πριόβολος Ιωάννης, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Ρουσάκης Γρηγόριος και ο Βοηθός Προπονητή Βασίλειος Θεοδωράκης ευχαρίστησαν το Δήμο για τη θερμή υποστήριξη, δωρίζοντας στο Δήμαρχο τη φανέλα της Εθνικής με τις υπογραφές των νεαρών διεθνών μας και ένα αναμνηστικό λάβαρο της ομάδας.

ethniki17-volley-verros.jpg (770×378)

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη ο Εκπρόσωπος της Τοπικής Επιτροπής Βόλεϊ Σωκράτης Γιακουμής και η εκπρόσωπος του Γραφείου Αθλητισμού του Δήμου, Βασιλική Παπασταύρου. Ο Δήμαρχος από τη μεριά του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο επικείμενο τουρνουά και φυσικά την πρόκριση της Εθνικής μας στην τελική φάση του Ευρωβόλεϊ, τονίζοντας τη σημασία της φιλοξενίας μεγάλων και διεθνών διοργανώσεων στο νησί.

Ανέφερε δε τις ενέργειες που έχουν ήδη γίνει, προκειμένου η Λέσβος σύντομα να αποκτήσει ένα υπερσύχρονο κλειστό γυμναστήριο στην Καλλονή και να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey