Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Αίγειρο Μιστεγνών

13/07/2023 - 13:41 Τελευταία τροποποίηση στις 13/07/2023 - 13:49

Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου και από τις 17:00 έως τις 21:00 θα πραγματοποιηθεί από τον Αίγειρο Μιστεγνών, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης, εθελοντική αιμοδοσία στο Πολύκεντρο στη Σκάλα Μιστεγνών.

Στην δράση αυτή συμμετέχουν και οι παρακάτω Σύλλογοι της Δ.Ε. Λουτροπολης Θερμής:Οι Μιστεγνιώτες (Μιστεγνα), Το Αϊβαλί της Λέσβου (Νέες Κυδωνίες), Άγιος Γεώργιος (Λουτρόπολη Θερμή), Η Ελπίς (Λουτρόπολη Θερμή), Η Αναγέννηση (Πηγή-Κώμη), τους οποίους ευχαριστεί θερμά ο Αίγειρος για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη στήριξη.

aimodosia-aigeiros.png (770×1089)

Η ιδιότητα του εθελοντή αιμοδότη έχει ιδιαίτερο συμβολισμό καθώς τα 10 λεπτά που διαρκεί η αιμοδοσία είναι μια ολόκληρη ζωή για το άτομο που θα λάβει το αίμα αυτό. Έτσι, με μεγάλη χαρά, σας περιμένουμε να δώσουμε όσες περισσότερες μονάδες είναι εφικτό και με το τρόπο μας να δώσουμε ζωή!

Η δράση αυτή είναι συνέχεια της ενημερωτικής εκδήλωσης για την εθελοντική αιμοδοσία και τη δωρεά μυελού των οστών που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου 2023 στο Δημοτικό Σχολείο Μιστεγνών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey