Υποψήφιοι από τον χώρο του αθλητισμού στον συνδυασμό του Παναγιώτη Χριστόφα

17/07/2023 - 18:18 Τελευταία τροποποίηση στις 17/07/2023 - 19:50

Η αυτοδιοικητική κίνηση «ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Μυτιλήνης τον Παναγιώτη Χριστόφα ανακοίνωσε τη Δευτέρα 17/7 τις πρώτες υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων για το Δήμο Μυτιλήνης.

Στον συνδυασμό του Παναγιώτη Χριστόφα υπάρχει έντονο στοιχείο από τον αθλητισμό, με αρκετούς από τους 31 έως τώρα υποψηφίους να εμπλέκονται στον χώρο. Άλλωστε και ο υποψήφιος δήμαρχος ασχολείται έντονα με τον αθλητισμό και συμμετέχει και σε αγώνες δρόμου ανά την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, υποψήφιοι είναι ο Βερβέρης Χαράλαμπος προπονητής υδατοσφαίρισης (Πόλο), ο Σωκράτης Γιακουμής προπονητής βόλεϊ στην Άθληση και μέλος του προπονητικού τιμ της Εθνικής αγοριών Κ17 και ο Δαγιέλλης Χρήστος που λαμβάνει μέρος σε αγώνες τρεξίματος.

Επίσης, ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου Παναγιώτης Δεμερτζής, ο πρόεδρος του Παλλεσβιακού Παναγιώτης Καρέκος, ο Ιγνάτης Μαλαματίνας αντιπρόεδρος του Αιολικού και το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Λέσβου και πρόεδρος της επιτροπής Υποδομών Στέλιος Νησιώτης.

Τέλος, υποψήφιοι στον ίδιο συνδυασμό είναι ο Εθνικός προπονητής και τεχνικός διευθυντής του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου Δημήτρης Τσακίρης και ο Βασίλης Τσαγκάρης που υπήρξε μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey