Αντιφάσεις στην έκθεση της UEFA

26/05/2012 - 21:10

Περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις προκάλεσε η έκθεση της UEFA, σε όσους είχαν την… τύχη να τη διαβάσουν. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, λοιπόν, η οποία στις 27 Απριλίου έστειλε το σχετικό έγγραφο στην ΕΠΟ, φάσκει και αντιφάσκει, με αποτέλεσμα να μη συμπεραίνεται από πουθενά ότι το παιχνίδι της 26ης Αγωνιστικής της Football League Καλλιθέα - Ηρακλής Ψαχνών είναι «ύποπτο» στοιχηματισμού.

Τι αναφέρει η έκθεση της UEFA; Ότι πριν την έναρξη του αγώνα υπήρχε υποψία για στοιχηματισμό μεγαλύτερο από τον συνηθισμένο αρκετές ημέρες πριν τη διεξαγωγή του και ότι αρκετοί γνώριζαν ότι θα σημειωθούν αρκετά γκολ. Η πρώτη αντίφαση, όμως φαίνεται παρακάτω, εκεί όπου το στέλεχος της UEFA αναφέρει ότι δεν παρατηρήθηκε μεγάλος στοιχηματισμός, ενώ οι περισσότεροι είχαν ποντάρει ότι θα σημειωθούν περισσότερα των τριών γκολ (το ματς έληξε 2-1).

Ακολούθως γίνεται λόγος για λάθος του τερματοφύλακα στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων και παρουσιάζεται πίνακας που αναλύει τα ποσά που παίχτηκαν στον αγώνα της 26ης αγωνιστικής την ημέρα διεξαγωγής του και δύο ημέρες πριν. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα αγγλικά που χρησιμοποιούνται στην έκθεση είναι μετρίου επιπέδου και δεν βοηθούν για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα…

Πηγή: OnSports

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey