Φαρσοκωμωδία καταγγέλει ο Κούγιας!

13/09/2012 - 11:09

Σύμφωνα με την απόφαση της Football League, Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής θα αγωνίζονται στο δεύτερο τη τάξει δυνατότερο πρωτάθλημα της χώρας, γεγονός που εξόργισε τον ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια.

Ο ισχυρός άνδρας των Αχαιών μίλησε στον «Sentra FM» κάνοντας λόγο για αδικία σε βάρος τόσων ομάδων, προκειμένου να μείνει ο Αστέρας Τρίπολης στη Super League, για τις νομικά ανύπαρκτες προϋποθέσεις στο θέμα της ΑΕΠ Ηρακλή, αλλά και για «μαύρη» σελίδα στην πολιτική καριέρα του Γιάννη Ιωαννίδη.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:

«Ε, ναι όποιος έχει ένα αυτοσεβασμό και δεν ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα ή μόνο για την επανεκλογή του θα χαρακτήριζε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όλο αυτό το δημιούργημα. Δεν υπάρχει καμία νομική προϋπόθεση, καμία τυπική, γι' αυτή την ενέργεια η οποία εκθέτει αυτούς που τη μεθόδευσαν. Ο κ. Ιωαννίδης, γιατί θέλει να βοηθήσει τον Ηρακλή, είναι η εκλογική του περιφέρεια, ο κ. Πιλάβιος που θέλει να βολευτεί σε μια θεσούλα στην Ελλάδα ή την Ευρώπη, τον κ. Καλογιάννη γιατί έτσι θα διαιωνίσει την παρουσία του στη θέση του προέδρου γιατί δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει και τις ομάδες της κατηγορίας που δεν έχουν όραμα και στόχους γιατί θα πάρουν περισσότερα χρήματα για να μπορούν να συντηρηθούν», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια.

Για το θέμα του Ηρακλή και του Αστέρα Τρίπολης, τόνισε: «Ο Ηρακλής αγωνιζόταν μέχρι τα Χριστούγεννα στην Δ' Εθνική ήταν τελευταίος στον όμιλό του. Συγχωνεύτηκε, δεν ξέρω με ποια διαδικασία δόθηκε άδεια από την ΕΕΑ και τελικά προέκυψε ο ΕΑΠ Ηρακλής με το ΑΦΜ του Εθνικού Κατερίνης. Διάβασα την ανακοίνωση της ΕΠΟ. Ποιες είναι οι προθέσεις της πολιτείας, έβαλε την ΕΕΑ να ρίξει Καβάλα, Ηρακλή και Ολυμπιακό Βόλου. Και οι καθηγητές πανεπιστημίου δεν αντιδρούν καθόλου. Που βρισκόμαστε; Λένε μετά ότι έγινε μια αδικία από το κράτος. Η ΕΕΑ υποβίβασε τον Ηρακλή ή η ΕΠΟ που βάφτισε την πλαστοπροσωπία σε δυσφήμιση για να κρατήσει τον Αστέρα Τρίπολης; Εκαναν μια μεγάλη αλητεία γενικώς, ενώ υπήρχε μια διάταξη ότι η πλαστογραφία τιμωρείται με πρόστιμο, κάποιος νοσηρός νους σκέφτηκε ότι έτσι θα έπεφτε ο Αστέρας».

Για το γεγονός πως κανείς δεν αναδεικνύει την αδικία: «Είναι ντροπή τους. Δε μιλάει ο Κοστούλας, δε μιλάει ο Σάμιος και τιμώρησαν εμένα έπειδή είπα τα αυτονόητα για τον Πιλάβιο. Κανείς δεν τα αναδεικνύει. Όλο αυτό που έγινε πέρυσι ήταν φαρσοκωμωδία. Γιατί; Για να σωθεί ο Αστέρας Τρίπολης. Πάρτε τον Κ. Κουρή, θα βγει στο τηλέφωνο; Δεν θα βγει γιατί έχει αυτοσεβασμό».

Για τον Γιάννη Ιωαννίδη: «Είναι φίλος μου ο Γιάννης Ιωαννίδης, όμως αυτή είναι «μαύρη» σελίδα στην πολιτική του καριέρα. Στη Football League στάθηκαν ομάδες που δεν έχουν λαϊκό έρεισμα. Έχουμε διαλυθεί σαν Παναχαϊκή δύο φορές. Για ποιο λόγο δεν εφαρμόζονται οι νόμοι; Μιλάει ο κ. Σαλευρής για νομιμότητα; Και μόλις άκουσε για τα λεφτά έκανε... κωλοτούμπες», τόνισε κλείνοντας ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής.

Πηγή: OnSports

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey